Uneek Eth Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Witam... Kupiłem ten zestawik i jestem w szoku 8O Skonfigurowałem go do pracy 5.1 przy odląganiu filmów -> AC3, ale nie mogę ustawić centralnego w winamp'ie :?: Kombinuję, kombinuję i NIC. Może potrzebny siakiś plugin :?: Proszę o pomoc... DZIĘKI... P.S. "...we Władcy Pierścieni w trakcie walki Gandalfa z Balrogiem 100W woofer emituje taką falę uderzeniową, że woda zaczyna wrzeć, a keczup z pizzy chlapie na oczy..." - tak było :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:SOOLIGH: Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 widzę, że masz 8RDA+ wiec, wlącz "tworzenie kanału centralnego" w panelu sterowania Sound Storma i powinien zagrac central przy winampie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 widzę, że masz 8RDA+ wiec, wlącz "tworzenie kanału centralnego" w panelu sterowania Sound Storma i powinien zagrac central przy winampie OK, ale w nowych sterach nie ma panelu sterowania Sound Storma :!: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vadzior Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Witam... tez mam ten zestawik glosnikowy subwoofer niezlego kopa daje pusc sobie szeregowca ryana ac3 omaha beach to wali jak mlot pneumatyczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...