Skocz do zawartości
mag32

BOINC coÅ› nie tak

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie ! Wytłumacznie mnie proszę. Miałem konto na SETI, przeszedłem na BOINC i przypisałem się do waszego teamu. Ale, mimo, że liczy 6 kompów naraz kolejne UW na moje(nasze) konto to jak wchodzę do statystyk to mam ciągle 0 a team nie jest wpisany. Możecie mi podpowiedzieć. PS Jeden z komputerów liczy stare SETI i normalnie wszystko działa. Odsyła wyniki,zalicza czas itp oraz wyświetla statystyki teamu prawidłowo.

:?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podobno rozwiązują jakiś problem z naliczaniem nie masz sie co martwić u mnie to samo jednak napewno ci zaliczą próbki które przeliczyłeś na dodatek w boincu jest inny system naliczania niż w starym seti nie nalicząją ci prubek na bieżąco tylko po jakimś czasie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Wreszcie zaczeło mi statystyki naliczać. :D

Total credit 320.19

Recent average credit 42.88

A klienci na komuterkach nadal liczą. Zobaczymy co z tego wyniknie, może jednak znajdziemy tam jakiś sygnał ?? Ale pewnie będzie tak dalego że to i tak nic nie zmieni. Ponieważ kontakt zwrotny będzie niemożliwy.

Computer ID | Recent average credit | Total credit |CPU type | Operating system

1 | 46.10 | 76.42 | Intel® Pentium® 4 CPU 1.70GHz Pentium | Microsoft Windows XP Home Edition, Dodatek Service Pack. 1, (05.01.2600.00)

2 | 35.59 | 149.70 | Intel® Pentium® 4 CPU 1.60GHz Pentium | Microsoft Windows XP Home Edition, Dodatek Service Pack. 1, (05.01.2600.00)

3 | 26.47 | 71.61 | Intel® Pentium® 4 CPU 1.60GHz Pentium | Microsoft Windows XP Home Edition, Dodatek Service Pack. 1, (05.01.2600.00)

4 | 15.13 | 22.45 | Intel® Celeron® CPU 2.40GHz Pentium Microsoft Windows XP Home Edition, Dodatek Service Pack. 1, (05.01.2600.00)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...