KvM Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 SZczerze mówiąc spodziewałem się czegoś o wiele gorszego. Płytka chodzi stabilnie na FSB 150MHz bez żadnych dodatkowych zabiegów. Niestety na FSB 166 nie ma nawet POSTu, ale to raczej wina procka (Duron650@1000 to nie dla każdego Durona łatwe życie ;-) ). Zobaczymy co będzie jak procek dostanie 2,0-2,15V... Jak na płytkę z KT333 w cenie poniżej 300 PLN brutto całkiem nieźle... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Zgadza się ! Baaardzo dobra płytka ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Zgadza się ! Baaardzo dobra płytka !Szukam jakichś opisów na mody Vcore i Vmem. Widziałes coś może? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Zgadza się ! Baaardzo dobra płytka !Szukam jakichś opisów na mody Vcore i Vmem. Widziałes coś może?Niestety nie widziałem...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Zgadzam się na 100% spoko mobo mam ją w zestawie z antkiem 1600 xp i z radkiem chodzi stabilnie na szynie 150 i czego to ludzie chcą od tego ECS-a za tą cenę !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Racja calkiem fajny ECS... mam tylko z nimi maly problem nie chce sie mi krecic Durony jak daje 110 chodzi dalej na 100... Athlony ciagna sie normalnie nie wiem dlaczego :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Racja calkiem fajny ECS... mam tylko z nimi maly problem nie chce sie mi krecic Durony jak daje 110 chodzi dalej na 100... Athlony ciagna sie normalnie nie wiem dlaczego :( Ty masz zdaje się inną plytę. Ja kręcę na swojej właśnie Durona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Racja calkiem fajny ECS... mam tylko z nimi maly problem nie chce sie mi krecic Durony jak daje 110 chodzi dalej na 100... Athlony ciagna sie normalnie nie wiem dlaczego :( To fakt na moim starym durniu tez nie dało się nic zrobić olewał zmiane FSB w biosie dopiero przezworkowanie na szynę 133 dało rezultat mój procek to wytrzymał 600@800 - a teraz biedaczek jest na dnie :D szafki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Racja calkiem fajny ECS... mam tylko z nimi maly problem nie chce sie mi krecic Durony jak daje 110 chodzi dalej na 100... Athlony ciagna sie normalnie nie wiem dlaczego :( To fakt na moim starym durniu tez nie dało się nic zrobić olewał zmiane FSB w biosie dopiero przezworkowanie na szynę 133 dało rezultat mój procek to wytrzymał 600@800 - a teraz biedaczek jest na dnie :D szafki Nie chcesz go sprzedać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Czy ja wiem? czuję do niego straszny sentyment :lol: ale tak serio mam go razem w komplecie z płytą Abit-a kt7 raid i z radiatorem 8) czekam na oferty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Czy ja wiem? czuję do niego straszny sentyment :lol: ale tak serio mam go razem w komplecie z płytą Abit-a kt7 raid i z radiatorem 8) czekam na ofertyTen Abit to na KT133, czy 133A? Bo nie pamiętam. Tak czy inaczej dałbym za komplet max 150PLN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Jak dla mnie to trochę za mało ale dzięki za propozycję - kurde robimy z forum Allegro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Jak dla mnie to trochę za mało ale dzięki za propozycję - kurde robimy z forum Allegro Wiesz - chyba lepsze to niż rozmowa o murzynach nie sądzisz? ech.. To forum już takie jest po prostu. dałbym 200 gdybym dostał fakturę VAT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 fakturki wystawić nie mogę gwarancja tez się skończyła 1-mc temu :cry: ale za 180zeta możemy się dogadać bez jaj proc na tej płycie po podniesieniu napiecia kręcił się do 1050. Kolega ze sklepu przez tydzien szukał odpowiedniego modelu po Katowickich hurtowniach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Ostatnio skręciłem 3 kompy na tej płytce dwa do biura a jeden kumplowi do gierek i nikt nie ma z nia problemów moim zdanie świetna płyta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 jak jest ze zmianą mnożnika i fsb (zworki, bios?) na tym ecs kt333??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 jak jest ze zmianą mnożnika i fsb (zworki, bios?) na tym ecs kt333??? Trzeba mnożnik zmieniac na procku, a FSB 140, 150 i 166MHZ pisałem już o tym! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...