Skocz do zawartości
KvM

K7VTA3 3,1 wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

SZczerze mówiąc spodziewałem się czegoś o wiele gorszego. Płytka chodzi stabilnie na FSB 150MHz bez żadnych dodatkowych zabiegów. Niestety na FSB 166 nie ma nawet POSTu, ale to raczej wina procka (Duron650@1000 to nie dla każdego Durona łatwe życie ;-) ). Zobaczymy co będzie jak procek dostanie 2,0-2,15V...

Jak na płytkę z KT333 w cenie poniżej 300 PLN brutto całkiem nieźle...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Racja calkiem fajny ECS... mam tylko z nimi maly problem nie chce sie mi krecic Durony jak daje 110 chodzi dalej na 100... Athlony ciagna sie normalnie nie wiem dlaczego :(

Ty masz zdaje się inną plytę. Ja kręcę na swojej właśnie Durona

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Racja calkiem fajny ECS... mam tylko z nimi maly problem nie chce sie mi krecic Durony jak daje 110 chodzi dalej na 100... Athlony ciagna sie normalnie nie wiem dlaczego :(

To fakt na moim starym durniu tez nie dało się nic zrobić olewał zmiane FSB w biosie dopiero przezworkowanie na szynę 133 dało rezultat mój procek to wytrzymał 600@800 - a teraz biedaczek jest na dnie :D szafki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To fakt na moim starym durniu tez nie dało się nic zrobić olewał zmiane FSB w biosie dopiero przezworkowanie na szynę 133 dało rezultat mój procek to wytrzymał 600@800 - a teraz biedaczek jest na dnie :D szafki

Nie chcesz go sprzedać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ja wiem? czuję do niego straszny sentyment  :lol:  ale tak serio mam go razem w komplecie z płytą Abit-a kt7 raid i z radiatorem  8)  czekam na oferty

Ten Abit to na KT133, czy 133A? Bo nie pamiętam.

Tak czy inaczej dałbym za komplet max 150PLN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie to trochę za mało ale dzięki za propozycję - kurde robimy z forum Allegro

Wiesz - chyba lepsze to niż rozmowa o murzynach nie sądzisz?

ech.. To forum już takie jest po prostu.

dałbym 200 gdybym dostał fakturę VAT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fakturki wystawić nie mogę gwarancja tez się skończyła 1-mc temu :cry:

ale za 180zeta możemy się dogadać bez jaj proc na tej płycie po podniesieniu napiecia kręcił się do 1050. Kolega ze sklepu przez tydzien szukał odpowiedniego modelu po Katowickich hurtowniach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...