Mateoosh Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 No własnie, Co z nim się stało. Dostał bana, sam odszedł?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 zamienil sie w MichalP [xsrx] jak chcesz wiedziec dalczego to poszukaj ostatnich postow pod starym nickiem i pierwszych pod nowym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 zgrzyt byl hehhee :) nadrabiam straty :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 cislem enter zanim skonczylem.. :) straszna nuda ostatnio na forum... no i hardware zaczyna wiesc prym nad o/c... stad mniej mnie na forum (szukam sobie miejsca w innych zakatkach sieci). Dodatkiem do tego jest ciagle przesiadywanie w piwnicy i konstruowanie mojego potwora :) tak czy tak dziekuje za zainteresowanie moja osoba :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...