Sir_ice Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 mam tego zloma co w podpisie i probuje wycisnac z niego wszystko co sie da jak myslicie o ile moge pamiec podkrecic? narazie nie prubuje wyzej niz 530MHz. z kostek odpisalem ze to Hynix 403A HY5DU561622CT - 5 jaki one maja czas dostepu? dodoam ze bude mam czesciowo otwarta i duuzo wiatru w srodku, bezposrednio na karcie tez :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Gainward robi dobre karty, więc powinna się ładnie kręcić, ale każdy egzemplarz karty jest inny i nikt Ci nie powie ile wyciągniesz ze swojej. Musisz sam potestować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Czas dostepu to 5ns, czyli niezaciekawie. Ale mimo wszystko sprobuj podciagnac zegary :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Zamist sie pytać ile możesz (czego kint niewie) sam prubuj do bulu, w tedy sie dowiesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 pamieci nie daja rady powyzej 530 ale za to rdzen poszedl na 440(!)... i moze bedzie jeszcze wiecej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topiQ Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Powodzenia... BTW. Ta karta razi w twoim konfigu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Sir_ice ile masz pkt w aquamark? 3dmark03 i 3dmark2001se? Cos chyba pamiątki są inne niz mają nadruk 5ns i 530mhz:) Ale rdzen ladnie smiga:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Katra razi... wiem o tym... ale juz mam plan podmiany na GF 5700Ultra co wy na to? aquamarka zaraz odpale to napisze, w 3d2k1 SE wyszlo cos kolo 11000 a 2k3 1800..... troche kiepsko jak na moj gust musze jeszcze ram dokupic taki sam i w dualu puscic no i zmienic zasilke wtedy z proca wiecej wycisne, ale jak narazie musze sie meczyc na tym co mam, heh ;-p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 sorry w 3dmark 2003 - 2800 3dmarkow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...