IRZYN Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 DZisiaj wyszłem z domu z nadzieją (nadzieja matka głupich) że kupie sobie kilkA GRILI na wentylatory no to ide sobie na giełde komputerową w Katowicach pytam się goscia z pierszego stoiska a on niewie co to jest (mysle może gosciu nie widział czegos takiego), no to ide dalej znowu sie pytam a on z usmiechem na twarzy nie ale zjadłbym kiełbase z grila (jakby nie body guard to ma w ryj) No nic ide dalej znowu zadałem pytanie a koles "po co ci to to nic nie daje tylko hałas robi"" (ani się nie odezwałem) ale w następnym stoisku koles to mnie normalnie zaskoczył patrze stoi radiator z wentylem a na nim grill pytam sie czy nie ma takich luzem a on "nie ale tego ci moge odkrecic i za piątke opchnąć" no nic potrzebuje na już to to łykne No i stałem się dumnym posiadaczem grila (osłony na wentylator{nie takiego na kiełbase}) za całe 5pln Pisze ten text z nadzieją ze kiedyś ludzie sie zmienią !!! ALE SIE totalnie f<span style="color:red;">[ciach!]</span>iłem na tej giełdzie!!!!!!!!!!!! dziekuje pozdr. all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Cytat ...No i stałem się dumnym posiadaczem grila ... za całe 5plnto gostek Ciebie zrobil - bo grille 80 to mozna kupic za jakies 2.5 zl 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahoo84 Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Nic tylko pogratulować inteligencji... :D PS. Kiedyś pytałem sie w sklepie elektronicznym o rzecz która nie istnieje(wilhaister do bulbulatora :) ), sprzedawca chwile poszperał i powiedział "przpraszam, ale akurat brakło" - parsknąłem śmiechem i wyszedłem :D Niektórzy ludzie są naprawde the best Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRZYN Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Ja wiem że sa za 2.5 pln ale ja potrzebowałem na już. A swoją drogą to w jednym elektronicznym widziałem grilla za 6,5zl Głupi ludzie roolez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 ja wszedłem do sklepu elektronicznego bo chciałem kupić wtyczkę do zasilacza , nie miał ale zaproponował mi odrazu cały Codegen 300W - po<span style="color:red;">[ciach!]</span>y czy co ??? pytał sie go ktos o zasilacz ??? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 ALE SIE totalnie f<span style="color:red;">[ciach!]</span>iłem na tej giełdzie!!!!!!!!!!!! dziekuje pozdr. all LoL :mrgreen: BTW: A tak w ogole to jakie tam sa teraz ceny na gieldzie . Np jakies antki , plytki pod niego i pamiatki :) ????? Jestem z Sosnowca ale jakos nie chce mi sie jechac obadac cen na gielde. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 to tak jak ja kiedys szukałem po całym poz coppershima Xp i nikt ine wiedział co to jest ekspedientka w komputroniku powiedziała że chyba kiedyś o czymś takim słyszała :D a w innym sklepie koleś powiedział że maja a potem odwrócił się do drugiego i spytał go o co mi chodzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 tez kiedys pytalem w sklepie to sie popatrzyle debil na mnie i musiałem mu tłumaczyć a na koniec powiedzial ze nie mają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRZYN Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Wynika z tego że wiekszość ludzi sprzedających ten asortyment jest po prostu GŁUPIA !!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 głupia to może przesada, po prostu nie znają się na tym co robią :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Dokladnie, to sa sprzedawcy i rownie dobrze mogliby sprzedawac samochody czy pralki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 na wgk sie pytalem, czy maja plyty epoxa, odp-"a co to takiego? :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 IRZYN, byłeś kiedys wna plebiscytowej w katowicach - to niby ulica/zagłębie elektroniczne w mieście? Chciałem troche przyoszczedzić i szukałem jakiejs zimnej katody po lepszej cenie niż w 4max. Że na giełdzie buraki siem nie znają - wybacze, ale qrde w "profesjonalnych" sklepach elektronicznych??? Ciekawa też jest sprawa z asortymentem - elementy SMD są chyba sprzedawane "na receptę" !!! . do doopy te katowice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 ja kiedys babce w spozywczym tlumaczylem co to jest OPYCHA (to zarcie co sie zalewa wrzatkiem) bo nie mogla zczaic o co mi chodzi, powtorzylem 2x Poprosze OPYCHE a ona co ?? no to jej zaczolem tlumaczyc, kumpel mial taka zwale a facetka sie chyba troche zdenerwowala :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Miałem podobie ale z Alibi :lol: Wchodze do sklepu i mówie "Poprosze Alibi" koleśka miała fajne oczy jak to powiedziałem ( 8O ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 A ja wogóle myślałem ze chodzi wam o grillowanie :twisted: - a jednak nie ... Głodny sie zrobiłem :) Pozdrawiam ps. na grila polecam boczek (gotowany nie wedzony) prawdziwa uczta :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...