Skocz do zawartości
IRZYN

GRILL !!!

Rekomendowane odpowiedzi

DZisiaj wyszłem z domu z nadzieją (nadzieja matka głupich) że kupie sobie kilkA GRILI na wentylatory no to ide sobie na giełde komputerową w Katowicach pytam się goscia z pierszego stoiska a on niewie co to jest (mysle może gosciu nie widział czegos takiego), no to ide dalej znowu sie pytam a on z usmiechem na twarzy nie ale zjadłbym kiełbase z grila (jakby nie body guard to ma w ryj) No nic ide dalej znowu zadałem pytanie a koles "po co ci to to nic nie daje tylko hałas robi"" (ani się nie odezwałem) ale w następnym stoisku koles to mnie normalnie zaskoczył patrze stoi radiator z wentylem a na nim grill pytam sie czy nie ma takich luzem a on "nie ale tego ci moge odkrecic i za piątke opchnąć" no nic potrzebuje na już to to łykne

No i stałem się dumnym posiadaczem grila (osłony na wentylator{nie takiego na kiełbase}) za całe 5pln

Pisze ten text z nadzieją ze kiedyś ludzie sie zmienią !!!

ALE SIE totalnie f<span style="color:red;">[ciach!]</span>iłem na tej giełdzie!!!!!!!!!!!!

dziekuje

pozdr. all

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic tylko pogratulować inteligencji... :D

PS. Kiedyś pytałem sie w sklepie elektronicznym o rzecz która nie istnieje(wilhaister do bulbulatora :) ), sprzedawca chwile poszperał i powiedział "przpraszam, ale akurat brakło" - parsknąłem śmiechem i wyszedłem :D Niektórzy ludzie są naprawde the best

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja wszedłem do sklepu elektronicznego bo chciałem kupić wtyczkę do zasilacza , nie miał ale zaproponował mi odrazu cały Codegen 300W - po<span style="color:red;">[ciach!]</span>y czy co ??? pytał sie go ktos o zasilacz ??? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ALE SIE totalnie f<span style="color:red;">[ciach!]</span>iłem na tej giełdzie!!!!!!!!!!!!

dziekuje

pozdr. all

LoL :mrgreen:

BTW: A tak w ogole to jakie tam sa teraz ceny na gieldzie . Np jakies antki , plytki pod niego i pamiatki :) ????? Jestem z Sosnowca ale jakos nie chce mi sie jechac obadac cen na gielde.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to tak jak ja kiedys szukałem po całym poz coppershima Xp i nikt ine wiedział co to jest ekspedientka w komputroniku powiedziała że chyba kiedyś o czymś takim słyszała :D a w innym sklepie koleś powiedział że maja a potem odwrócił się do drugiego i spytał go o co mi chodzi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IRZYN, byłeś kiedys wna plebiscytowej w katowicach - to niby ulica/zagłębie elektroniczne w mieście? Chciałem troche przyoszczedzić i szukałem jakiejs zimnej katody po lepszej cenie niż w 4max. Że na giełdzie buraki siem nie znają - wybacze, ale qrde w "profesjonalnych" sklepach elektronicznych??? Ciekawa też jest sprawa z asortymentem - elementy SMD są chyba sprzedawane "na receptę" !!! .

do doopy te katowice.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja kiedys babce w spozywczym tlumaczylem co to jest OPYCHA (to zarcie co sie zalewa wrzatkiem) bo nie mogla zczaic o co mi chodzi, powtorzylem 2x Poprosze OPYCHE a ona co ?? no to jej zaczolem tlumaczyc, kumpel mial taka zwale a facetka sie chyba troche zdenerwowala :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi