dodo. Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Mam Abita AN7 i tylko narazie jedną kość 512 Kingstona i nie za bardzo wiem gdzie je wsadzić. Są na niej 3 piny dwie jednokolorowe i jedna innego koloru. Czy możecie mi jakoś doradzić, będę wdzięczny za każdą podpowiedź. Ewentualnie gdy dokupię jeszcze jedną kość Kingston 512 to jak wtedy zmienić rozkład kości? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Jak jedna kość to wsadź do tej jednego koloru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Ale mnie rozbawiles :D HAHAHAH. Kostke ramu wloz gdziekolwiek, i tak bedzie dzialac tak samo, natomiast gdy bedziesz mial dwie kosci to rozmiesc je tak abys mial Dual DDR czyli np 1 Slot i ten Slot po przerwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Masz wsztko w instrukci obsługi płyty, nawet tam ci sie niechce zajżeć!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Nie zawsze wkłada się byle gdzie ;) Instrukcja rulezz :lol: PS. Narazie z moich "doświadczeń" to najlepiej jedną kość włożyć do slotu (nie pinu :lol: ) najbliżej procka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Kości pamięci wkładaj w stacje dyskietek... powinny działć lepiej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youseek Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Masz wsztko w instrukci A ty masz wszystko w slowniku ortograficznym i tez nie zagladasz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Mam Abita AN7 i tylko narazie jedną kość 512 Kingstona i nie za bardzo wiem gdzie je wsadzić. Są na niej 3 piny dwie jednokolorowe i jedna innego koloru. Czy możecie mi jakoś doradzić, będę wdzięczny za każdą podpowiedź. Ewentualnie gdy dokupię jeszcze jedną kość Kingston 512 to jak wtedy zmienić rozkład kości? 1 kość - wsadź gdziekolwiek 2 kości - obie do niebieskich (czy tam jakie masz) jak masz szczęście to będziesz mieć Dual Channel 3 kości - nie radze, mogą powodować, ze system stanie sie mniej stabilny itp. :) PS. jak nie będa chciały wchodzić DOBIJ MŁOTKIEM :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...