mdraco11 Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Witam.Mam wzmacniacz stereo z 4 wyjściami na głośniki. Moje pytanie jest następujące. Czy mogę podłączyć do niego jakiomś cudem głośniki 5.1. Czy jest mi potrzebna jakaś przejścówka czy coś . Czy można by do niego podłączyć wieże która obsługuje 5.1. Dzięki za wszelką pomoc. Jestem całkowitym laikiem jeżeli chodzi o sprzęt audio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 cudu nie będzie - masz pewnie wzmacniacz dwukanałowy z wyjsciami na 2 pary głosników... potzrebujesz jeszcze 3 kanałów i suba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 czyli jeszcze jeden wzmacniacz stereo i jeden mono :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 5.1 nie bedzie ale za to quadro mozesz zrobic;) pink floyd zremasterowalo jakas plyte do tego formatu nie mialem okazji jeszcze sluchac ale pewnie jest przepieknie;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...