Battery Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Witam. Jakiś czas temu przed reinstalką windy miałem problem taki, że p2p nie działało praktycznie wcale, po reinstalce wszystko było luksusowo, p2p działał aż miło.... a teraz od kilku dni znowu lipa, p2p leży i kwiczy, transfery ok 10 KB/s albo i mniej Pytałem admina i powiedział, że on nic nie robił z tym, więc to coś u mnie. Ma ktoś jakiś pomysł co z tym zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Ma ktoś jakiś pomysł co z tym zrobić?Przekierowac sobie porty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Wpisz w wyszukiwarce "przekierowanie portów" lub "forward portów" było wałkowane setki razy A w skrócie to musisz przekierować porty z servera na twoje IP w sieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...