RAZOR Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Przymieżam się do odbudowania kompa (poprzedni poszedł się je...ć). I zastanawiam się nad grafiką. Kasa = 400zł MAX Myślałem na starym poczciwym Radeonem 9500. Jak myślicie, opłaca się ładować w to kasę? Kumpel ma HIS Radeon 9500 128MB - ile warta jest taka karta, czy 400zl za takie coś to dobra cena? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NorieL Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Pro czy non pro?? Jezeli pro t to oczywiscie. Jezeli nie to tylko z duzym potencjalem oc, chociaz nie wiem czy jakis radek 9600pro nie bylby lepszym wyborem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Wersja non-pro, i zakładam że nie da się odblokować pozostałych potoków. Do moderatorów, wiem, wiem... już jest o tym, właśnie znalazłem temat o 9500, przed założeniem tego sprawdzałem szukajką i go wtedy nie znalazłem. Takwięc nie sypcie na mnie gromów z nieba i jak chcecie to zamknijcie tan temat... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...