XRLEO Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Kupiłem sobie płyte Abit KV7.Mam wieże Hi-Fi i zestaw głosników 2,1 jak podłączam to do kompa to dźwiek leci tylkoz Hi-fi a z 2,1 juz nie czy to trzeba ustawić czy jak?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Niewiele podałeś informacji. Podaj jak to jest podłączone (co do którego wyjścia wchodzi). Mogę się domyśleć że Hi-Hi jest pod wyjście na kolumny przednie a zestaw 2.1 na tylne i dalsza część tekstu takiego przypadku dotyczy:) Powinieneś mieć w sterownikch dziękówki (razem z nimi instalowany) panel gdzie możesz podać tryb pracy karty (2 głośniki, 4 itd). Jeśli to również jest poprawnie ustawione i test dzwięku działa (powinna być taka opcja w panelu) a Winamp nadal podaje dzwięk tylko na przód to musisz w jego ustawieniach pogrzebać (zakładka output). Mam nadzieje, że pomoże. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XRLEO Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 A est może jakiś program do zmiany tych parametrów bo na płycie abita nie ma a co do podłączenia to hi-fi jest do zielonego a 2,1 do czarnego lub pomarańczowego próbowałem tak i tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...