Konrad__ Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 mam neo 128kb/s od dwóch dni, chodzi to jakby chciało a nie mogło, zainstalowałem windowsa od nowa ale dalej słabo idzie(nawet bardzo słabo. Pomóżcie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaser Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 1) Antywirusa i firewalla masz? 2) Latki poinstalowane? 3) Slabo chodzi tzn.? 4) Napisz konfiguracja komputera, jaki masz modem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris1987 Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Ja na początku też kląłem na neostradę a jak się później okazało złapałem robaka któy nawiązywał połączenie do 20-30 serwerów i zapychał całe łącze. Radzę przeskanować dysk jakimś skanerem online. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad__ Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 1) nie mam tego ani tego 2)mam łatki tylko te do sassera i wormblastera 3)przez pierwsze dwie munty(czasem trzy) chodzi tak jak ma chodzić, potem spada szybkość, strony sie bardzo długo ładują, a szasami wogóle nie chcą sie załadować 4)Athlon xp1700+ 60giga dysk geforce fx 5200 128mb, 256mb ram, mam standardowy modem Sagem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad__ Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Bardzo proszeo jakas pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Przemo_ Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Ja mialem to samo z neo..tak jak chris1987 napisal..masz robaka..ja dwa razy instalowalem przez to winde od nowa...dopiero za 3 razem latki na Blastera zabudowalem przed polaczeniem sie z internetem..wczesniej sciagniete na starym systemie..i potem po polaczeniu sie.. od razu na windows update wszystkie latki posciagac..u mnie podzialalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 www.firefox.pl zainstaluj - i zobacz czy lepiej... pozatym jakie masz transwery? moze zadzwon tez pod 9393 zeby sprawdzili linie moze masz za słabą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad__ Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Moglibyście podac mi bezpośredniego linka do tych łatek na windowsupdate bo mi jakoś się "nie chce" włączyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Windows update chodzi jakby chcialo, a nie moglo :? Sprobuj 'manualnie' : http://www.microsoft.com/downloads/search....&displaylang=pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad__ Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 ściągnałem łatke ale nie pomogło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymku Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Na 100 % masz to co ja miałem- czyli zmasowany atak trojanów i wirusów... Pozostaje: 1) panda activescan ze strony www.pandasoftware.com 2) mks vir scanner on-line 3) instalować łatki-nawet po jednej- w końcu się uda, 4) trojan hunter czy inny remover i spybot s&d 5) przestać używać IE i Outlook Express- ja przerzuciłem się na firefoxa i thunderbirda i bardzo sobie chwalę; 6) zainstalować dobrego antywirusa i firewalla (od biedy może być ten systemowy z win XP) Wiem że ciężko się ciągnie np.: łatki czy skanery bo łącze zapchane ale nie masz innego wyjścia- w końcu się uda Jak to nie pomoże to nie wiem, u mnie pomogło a komputer mi padł w ciągu pierwszych 5 min od uruchomienia neo, cóż taki jest urok pełnego dostępu do internetu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...