adi_em Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Czy lepiej jest kupić Radeona 9600 Pro Gigabyte'a, HIS'a czy może Sepphire albo jeszcze jakiegoś innego producenta? Podobno najlepsze są Radeony od Herculesa ale w żadnym sklepie już ich nie ma, a HIS ma gorszą jakość obrazu... Czy ktoś miał doczynie nia z tymi kartami? BŁAGAM POMYCY!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem co mam kupić. Prosze! POMÓZCIE!!!!!!![/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Ban na sam początek... :evil: Pozdrawiam.... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Najpierw przeczytaj regulamin bo po temacie topicu widze, że nawet do niego nie zajrzałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Czy lepiej jest kupić Radeona 9600 Pro Gigabyte'a, HIS'a czy może Sepphire albo jeszcze jakiegoś innego producenta? Podobno najlepsze są Radeony od Herculesa ale w żadnym sklepie już ich nie ma, a HIS ma gorszą jakość obrazu... Czy ktoś miał doczynie nia z tymi kartami? BŁAGAM POMYCY!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem co mam kupić. Prosze! POMÓZCIE!!!!!!![/b] po pierwsze zmień temat postu na regulaminowy po drugie Sepphire jest troche berdziej renomowany niż his po 3 hercules nie produkuje już kart na chipach ati ( bo ati miało do herca pretensje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Czy lepiej jest kupić Radeona 9600 Pro Gigabyte'a, HIS'a czy może Sepphire albo jeszcze jakiegoś innego producenta? Podobno najlepsze są Radeony od Herculesa ale w żadnym sklepie już ich nie ma, a HIS ma gorszą jakość obrazu... Czy ktoś miał doczynie nia z tymi kartami? BŁAGAM POMYCY!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem co mam kupić. Prosze! POMÓZCIE!!!!!!![/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Czy lepiej jest kupić Radeona 9600 Pro Gigabyte'a, HIS'a czy może Sepphire albo jeszcze jakiegoś innego producenta? Podobno najlepsze są Radeony od Herculesa ale w żadnym sklepie już ich nie ma, a HIS ma gorszą jakość obrazu... Czy ktoś miał doczynie nia z tymi kartami? BŁAGAM POMYCY!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem co mam kupić. Prosze! POMÓZCIE!!!!!!![/b] a dorobili cie starzy ? bo czytac ze zrzumieniem to sie musisz naumiec :evil: fak sory ale musialem to napisac co za kolo !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 a Ty się naucz pisać! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...