michu19 Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 czesc.no wlasnie posiadam 2 x 512 kingston KVR400X64C3/512 NA ABICIE NF-7(2.0) problem lezy w tym,ze obie te kosci zarowno w dualu jak w single nie chca chodzic powyzej 400mhz ,max co wycisnalem podczas kiedy sa dwie w plycie to 400mhz na timingach 7 3 2 2.5 - ale idziemy dalej.....jezeli wloze kosc jedna albo druga osobno to ide na ok 440mhz-445mhz max przy timingach 8 3 3 3 jedna pamiec kingstona jest na kosciach kingstona,a druga pamiec kingstona jest na kosciach........wlasnie nie wiem(na kosciach narysowane jest kólko i na krawedzi tego kolka w lewym gornym rogu jjest kwadrat zbudowany z 9 punktow -co to sa za kosci????? tak to wyglada nie wiem dlaczego na 2 x 512 nic nie moge zrobic ponad???a kosci nawet nawet ładnie sie kreca jak sa wlozone z osobna co mozecie mi poradzic w tej sprawie???/ bios mam najnowszy firmowy,abita d26 chodzi przy jedej kosci 220fsb x 11 przy dwoch kosciach jedynie 200fsb x 11 i nic wiecej nie moge bo pojawia sie po jakim czasie blue screen kosci z osobna przetestowalem kreca sie podobnie pomozcie mi fachowcy,dzieki za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$McFly$ Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 te drugie pamieci napewno sa kingstona ? sakd wiesz ? sprawdz to programem cpu z Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu19 Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 tak kingstona cpuuz i aida sprawdzone jest na nich orginalan nakleja .....a chodzilo mi ze sa na innych kosciach,ale jakich nie pisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Te drugie kości są marki Infenion. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu19 Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Te drugie kości są marki Infenion. dzieki jak oceniavcie te kosci infenion???chodzi mi o powszechne zdanie na ich temat a jak z glownym problemem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogas Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Chcesz wiecej fsb na Bios-ie Abita? Zapomnij! Tylko Bios Merlina. Polecam 09.09.2004... Pozatym "Kingi" lubią prąd! dlatego polecam 2.7V! Druga sprawa w Dualu 2x512 to norma, że dużo nie wyciągniesz na Kingston-ach :cry: Zacznij od Biosu i napięciu na pamiątkach! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu19 Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Chcesz wiecej fsb na Bios-ie Abita? Zapomnij! Tylko Bios Merlina. Polecam 09.09.2004... Pozatym "Kingi" lubią prąd! dlatego polecam 2.7V! Druga sprawa w Dualu 2x512 to norma, że dużo nie wyciągniesz na Kingston-ach :cry: Zacznij od Biosu i napięciu na pamiątkach! bios merlina juz załadowany 03.08.2004 2..0.1 3.19 cpc off - jednym slowem znakomity teraz kingstony leca mi na 450mhz 10 x 225fsb timings 7 3 2 2.5 zle nie jest jeszcze powalecze o + 2-3 fsb w gore merlin jestes genialny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 te drugie pamieci napewno sa kingstona ? sakd wiesz ? sprawdz to programem cpu z czy nie wiesz, ze firma kingston robi swoje moduly kupujac od roznych produsentow gotowe moduly i naklejajac swoje nalepki? teraz juz wiesz. Te drugie kości są marki Infenion. bzdura! to sa Mosele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 te drugie pamieci napewno sa kingstona ? sakd wiesz ? sprawdz to programem cpu z czy nie wiesz, ze firma kingston robi swoje moduly kupujac od roznych produsentow gotowe moduly i naklejajac swoje nalepki? teraz juz wiesz. Te drugie kości są marki Infenion. bzdura! to sa Mosele. Dokładnie. To kości Mosel,są stabilne ale nie kręcą się rewelacyjnie. Mnie udało się wycisnąć 456,na konfigu jak w podpisie. Oczywiście na cl3 ,na cl2,5 przy tym taktowaniu padaka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...