Peter_82 Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Mam pytanie do was:) wkurza mnie wentylator na tym radeonie (bo wyje jak nie wiem, czyszczony co chwile i znowu halasuje) i czy jak odepne wentylator to uklad nie bedzie sie grzal na samym radiatorze?? (nie mam czym i jak sprawdzic ile jest stopni na nim). wyciagam 305 stabilnie. ale chodzi mi o standardowe taktowanie czyli 250 MHz. Z gory dziekuje za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leo01 Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Ja w R9100 wymieniłem sam wiatraczek, znalazłem prawie identyczny(trzeba było lekko przyszlifować otwór na srubę) Spire i był wydajniejszy i cichszy od standardowego. Ale jeśli chodzi czy pójdzie na samym radiatorze to nie póbowałem, może poszukaj jakiegoś innego wentyla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 kup urzywany cooler od starych k6-2, celeronow z 50mm wentylatorem, przewierc - aluminium latwo, zamocuj srubami, wentylatorek pusc na 5v i masz nieslyszalne i wydajne chlodzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31057237 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...