Ryban Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Ktory z powyzszych zasilaczy polecacie. mam okolo 600 zl i chce kupic zasilacz i nagrywarke DVD NeoTEC X3800A nagrywara okolo 400, to zostaje 200 z hakiem na zasilacz . Co sadzicie o tych nowych NEOTECach ? w srodku to mi przypomina jakiegos codegena :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 NeoTEC będzie mocniejszy ale głośniejszy niż chief. Mi też przypominał codegena dopóki go nie przetestowałem. Chieftec 350BB jest naprawdę dobrym i cichym zasilaczem made by DELTA ELECTRONICS. Zrób jak uważasz, bo oba są dość dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zubo Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Polecam Tagana, nawet 330W napewno spokojnie sobie poradzi, zresztą BENITO chyba chce takiego opchnąć!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Polecam Tagana, nawet 330W napewno spokojnie sobie poradzi, zresztą BENITO chyba chce takiego opchnąć!?200zl za 330 nie oplaca sie zasilka ni ewarta swej ceny wysokiej :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Stawiam na Neoteca x3800 PS sam w przyszłym tygodniu odbiore paczke z modelem X4200. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genius17 Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Polecam Tagan 380wat http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30701953 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...