cih Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Zasilacz do obudowy Hunt Key ATX 300W wysokiej klasy zasilacz o mocy 300W Hunt Key, regulowane obroty w zależności od temperatury; do obudów w standardzie ATX; spełnia wszytskie standardy; nominalnie posiada 300W!!!!!! Pod Athlona, Celerona; PIII oraz PIV Cena 127 zł Zasilacz do obudowy Hunt Key ATX 350W wysokiej klasy zasilacz o mocy 350W Hunt Key, regulowane obroty w zależności od temperatury; do obudów w standardzie ATX; spełnia wszytskie standardy; nominalnie posiada 350W!!!!!! Pod Athlona, Celerona; PIII oraz PIV Cena 205 zł Zastanawiam się który <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> bo mój Codegen troche słąbo trzyma napięcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Sorry ale gdzie mozna kupic te zasilacze? Pozdro Punek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 no dobry zasilacz cichy i trzyma bardzo stabilnie :wink: co do kupna to mam 300W na tym sprzęcie co na dole i jest dobrze a kupiłem w komputroniku 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 no dobry zasilacz cichy i trzyma bardzo stabilnie :wink: co do kupna to mam 300W na tym sprzęcie co na dole i jest dobrze a kupiłem w komputroniku 8) Ja też zamierzam kupić w komputroniku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 A i tak wszystko zależy od szczęścia, bo jak będziesz miał pecha to ci nawet Fortron padnie, a innemu Codegen będzie świetnie pracował. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Mam ten zasilacz a napiecia nam takie : 12v = 11,50 5v = 4,95 3,3 = 3,20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Ja do swojego Huntkeya 300W mam podpiete: 2x cd, 2x hd, gf3ti200, Athlon xp @1600, 7coolerów, sieciówke, live'a, flopa, icała reszta w moim konfigu i ma jeszcze zapas więc ludzie kupujcie huntkeye :roll: :roll: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 A i tak wszystko zależy od szczęścia, bo jak będziesz miał pecha to ci nawet Fortron padnie, a innemu Codegen będzie świetnie pracował. Święta prawda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 ja właśnie czekam na Codegena 400W i sam jestem ciekaw co z tego będzie ... :roll: :roll: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 A ja wlasnie czekam na obudowe Modecom Fine II Hunt Key 400W model zasilacza LW 6400 8) za 100zł 8) 8) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 A ja wlasnie czekam na obudowe Modecom Fine II Hunt Key 400W model zasilacza LW 6400 8) za 100zł 8) 8) 8) co, gdzie, jak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 A ja wlasnie czekam na obudowe Modecom Fine II Hunt Key 400W model zasilacza LW 6400 8) za 100zł 8) 8) 8) co, gdzie, jak? :) Po znajomosciach, prawda ze spoko?? 8) http://www.huntkey.com/English/LW-6400(s2).htm :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 qrcze, ja etshy kc taka zalatw mi :DDDDDDDDDD plis :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 no to tez bys zalatwil po znajomosci kumplom z forum - ale to pewno jednorazowa okazja :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 qrcze, ja etshy kc taka zalatw mi :DDDDDDDDDD plis :P Taa, i moze jeszcze chcesz Napęd DVD LG DRD-8160B 16x/48x BOX za 110zł i Nagrywarka LiteOn LTR-48125W 48x/12x/48x BOX za 90zł 8) Sorki ale nie moge, znajdz sobie znajomych ze znajomosciami 8O :lol: Ja np. znam syna kierownika pewnej bardzo duzej firmy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 z tym lajt onem to przegiecie!11 :lol: o qwa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 najlepiej to obrobić sklep - wtedy masz za darmo sprzęt :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 najlepiej to obrobić sklep - wtedy masz za darmo sprzęt :lol: :lol: :lol: i policje w srodq noy ;) znam paru takich, co proobowali, zadnemu sie nie udalo ;) nuie widizialem ich do jakiegos czasu ;) ciekawe gdzie sa ;) stawiam na bialoleke :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Heh :P Złodzieje :D :lol: Lepiej jest załatwic legalnie po znajomościach :D PS. Nowa ikonka :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Heh :P Złodzieje :D :lol: Lepiej jest załatwic legalnie po znajomościach :D PS. Nowa ikonka :lol: to pinki jest i muzg muzg muzg muzg muzg turururu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 ładna ikonka hehe :D zakręcona .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 ładna ikonka hehe :D zakręcona .... Dzieki :D Twoja tez fajna, lubie koty, sam mam jednego 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 ty pinkas to jest twoja ksywa?? bo namnie znajomi mówią pinki!! i tez jestem z krakowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Wracając do tematu zasilaczy to mam od niedawna Hunt Key 350W i na razie napięcia trzyma dobrze. Nie jest jednak cichy. Ma dość wydajny wentylator, który powoduje spory szum i dosyć nieprzyjemny szum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 ty pinkas to jest twoja ksywa?? bo namnie znajomi mówią pinki!! i tez jestem z krakowa Heh, moj kumpel zna Pinkiego :D Jestes z okolic Czerwonego Prądnika?? Pewnie to inny Pinki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 ty pinkas to jest twoja ksywa?? bo namnie znajomi mówią pinki!! i tez jestem z krakowa Heh, moj kumpel zna Pinkiego :D Jestes z okolic Czerwonego Prądnika?? Pewnie to inny Pinki :D Qva , ludzie moze by tak bardziej na temat ???????? Przeciez jak ktos uzyje wyszukiwarki to nie dziwie sie ze go kreff zalewa jak ma polowe takich postoow 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 ty pinkas to jest twoja ksywa?? bo namnie znajomi mówią pinki!! i tez jestem z krakowa Heh, moj kumpel zna Pinkiego :D Jestes z okolic Czerwonego Prądnika?? Pewnie to inny Pinki :D Qva , ludzie moze by tak bardziej na temat ???????? Przeciez jak ktos uzyje wyszukiwarki to nie dziwie sie ze go kreff zalewa jak ma polowe takich postoow 8O OK 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 ja właśnie czekam na Codegena 400W i sam jestem ciekaw co z tego będzie ... :roll: :roll: :roll:Witam ? Czemu piszesz "czekam"? Codegeny 350W i 400W juz od dawna sa w sprzedazy (ok. 150zl i ok. 180zl). Ten 400W ma takie same wymiary jak 300W (mam go), taki sam rozstaw otworow (to wazne!), oraz dodatkowe otwory chlodzace u dolu - od strony CPU. Nie ma wiec wady wersji 300W - zasysania powietrza z kurzem przez najwyzszy naped (CD, DVD), co niestety, bardzo skraca zywotnosc tego napedu :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 ja właśnie czekam na Codegena 400W i sam jestem ciekaw co z tego będzie ... :roll: :roll: :roll:Witam ? Czemu piszesz "czekam"? Codegeny 350W i 400W juz od dawna sa w sprzedazy (ok. 150zl i ok. 180zl). Ten 400W ma takie same wymiary jak 300W (mam go), taki sam rozstaw otworow (to wazne!), oraz dodatkowe otwory chlodzace u dolu - od strony CPU. Nie ma wiec wady wersji 300W - zasysania powietrza z kurzem przez najwyzszy naped (CD, DVD), co niestety, bardzo skraca zywotnosc tego napedu :-( co to za kosmiczne ceny?!?!?!!?!?!??!?!?!?!?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Ja ja z rostawem otworów na sruby w tych Hunt Keyach tradycyjne czy trzeba cos przerabiać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...