turzol Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Sasiad dzis do mnie zapukal z placzem, ze kupil nowy sprzet, i cos sie kaszani z Winda XP - konkretnie ma czarny obraz po zaladowaniu paska postepu. Poszedlem do niego i aby rozwiazac ten problem, ale niestety nie udalo mi sie nic zdzialac. Jak mi zakomunikowal jego syn, wlaczyl on klonowanie obrazu na TV i stracil sie obraz i na monitorze i na TV. System laduje sie normalnie bo slychac dzwieki MS, ale nie ma obrazu. Nie wiem dlaczego, ale XP nie chce u niego wstac w trybie awaryjnym - laduje pliki potrzebne do uruchomienia, ale po chwili na ekranie zostaje tylko kursor w prawym gornym rogu i cisza.....kontrolka hdd szaleje ale po kilku minutach 0 reakcji Po zrobieniu clear CMOS sytuacja wyglada tak samo.... Co najlepsze - syn sasiada powiedzial, ze zainstalowal dzis Catalysty 4.9 (prawdopodobnie z nowym panelem). Wczesniej oczywiscie nie odinstalowal poprzednich Cat-ow. Byc moze nowe stery ATI cos pomieszaly? Jakies pomysly, sugestie? Sprzet: Abit AN7, Barton2500+, 512DDR Kingston w 1 kosci, 80GB Samsung PATA (systemowy), 160GB Samsung SATA, RAdek 9800PRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Msi16 Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Jaki zasilacz moze w grafike walnelo [ ' ] ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Zasilacz TT Xaser PurePower 480W, wiec raczej nie on Dodam, ze obraz na LCD jest totalnie przesuniety i nic nie daje opcja AutoAdjust w OSD. Smierdzi mi to zwalonymi sterami...tylko jak mam je teraz wywalic skoro nawet w awaryjnym sie cham wyklada :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 odłacz kabel Tv out z wtyczki w karcie........... i odpal kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 odłacz kabel Tv out z wtyczki w karcie........... i odpal kompa O to chodzi, ze kabel tv-out jest odlaczony (zapomnialem dopisac). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 LCD jest podlaczony do D-Sub czy DVI? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 D-Sub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...