Skocz do zawartości
turzol

Problem - no wlasnie z czym? -Prawdopodobnie chodzi o Cat4.9

Rekomendowane odpowiedzi

Sasiad dzis do mnie zapukal z placzem, ze kupil nowy sprzet, i cos sie kaszani z Winda XP - konkretnie ma czarny obraz po zaladowaniu paska postepu. Poszedlem do niego i aby rozwiazac ten problem, ale niestety nie udalo mi sie nic zdzialac.

Jak mi zakomunikowal jego syn, wlaczyl on klonowanie obrazu na TV i stracil sie obraz i na monitorze i na TV. System laduje sie normalnie bo slychac dzwieki MS, ale nie ma obrazu.

Nie wiem dlaczego, ale XP nie chce u niego wstac w trybie awaryjnym - laduje pliki potrzebne do uruchomienia, ale po chwili na ekranie zostaje tylko kursor w prawym gornym rogu i cisza.....kontrolka hdd szaleje ale po kilku minutach 0 reakcji

Po zrobieniu clear CMOS sytuacja wyglada tak samo....

Co najlepsze - syn sasiada powiedzial, ze zainstalowal dzis Catalysty 4.9 (prawdopodobnie z nowym panelem). Wczesniej oczywiscie nie odinstalowal poprzednich Cat-ow. Byc moze nowe stery ATI cos pomieszaly?

Jakies pomysly, sugestie?

Sprzet: Abit AN7, Barton2500+, 512DDR Kingston w 1 kosci, 80GB Samsung PATA (systemowy), 160GB Samsung SATA, RAdek 9800PRO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi