Neo_x Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 siema. mam taki problemik.. mianowicie.. mam sony-erycssona t310... a do niego kabelek pod usb:) i powiedzcie mi co zainstalowac zebym mogl zgrac z koma fotki... zainstalowalem all programiki do tego phona z www.sony-ericsson.com i zaden nie dziala qrde... :) pozdro i thx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 jedynie irda da sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Musisz zainstalować sterownik usb - com - te programy nie obsługują kabli usb tylko com oto link - http://www.overclock.webpark.pl/usbcom.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Musisz zainstalować sterownik usb - com - te programy nie obsługują kabli usb tylko com oto link -http://www.overclock.webpark.pl/usbcom.exe jak zainstaluje to, to powinno ju dzialac na tych programikach z sony-ericsson.com? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 TAK !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 a do samsunga sgh-x600 zadziala? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 tyleczek zainstalowalem nie widzi program fona :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...