ketjow20 Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Podkręciłem Bartona 2500+ z (1833) na 2.05 GHz. Napięcie zwiększyłem 1,65V na 1,70V. Mam dziwny problem bo za 1 uruchomieniem wszystko było ok, ale podczas 2 pojawiła mi się tylko czarna tablica. Co zrobić? Zwiększyć napięcie? Maksymalne dla Bartona 2500+ wynosi 1,95V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 A z kąd pewność że to wina procesora ? Może pamiątki nie wytrzymują takiego fsb lub timingów,może zasilacz pada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 podaj ustawienia na jakich lecisz, timingi i firme pamiatek ich napiecie bez podstawowych danych trudno jest cokolwiek powiedziec :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...