jakac Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 tak jak wyrzej czy znacie jakiś telefon w którym bendę mógł sobe raz na 2 tygodnie naładować telefon :arrow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Bardzo dobre baterie maja nokie.. Polecam tu 6210,a jak masz kase to 6310. Kiedys mialem 3310 to ladowalem tak co 8-9 dni jak duzo nie gadalem,a tak to spokojnie starczala na tydzien. Raz na 2 tygodnie to troche przesada,ale moze sie taki znajdzie:) Ja nie widzialem.. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 oj niesłyszałem o telefonie który by 2 tygodnie trzymał chyba ze bez gadania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 6210 mam taki i trzyma tydzien spokojnie bez ladowania, a jak wylaczam na noc to 10 dni trzyma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Nie zauważyleś że jest to forum "Sprzęt, podkręcanie, modyfikacje" :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 a tel to nie sprzęt :wink: :D kurde 2tyg to raczej słabo... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 6310 jest calkiem niezla bateryjka w 62 tesh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Ja mam od wczoraj Siemensa C35i i narazie ma 100% stan akku ! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQs Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Ja mam Ericssona T20s i przy dosc czestych rozmowach i graniu :) wytrzymuje okolo tygodnia, polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Ja mam soniasia J70. Wg producenta trzyma 330h, czyli prawie 2 tyg, ale w praktyce jest trochę inaczej. Co prawda mam go od niedawna, ale średnio trzyma 10 dni, a jak wyłączę na noc to 11-12. Dodam, że bardzo mało dzwonię, ale u mnie więcej się "pogada" na ostatniej kresce niż w nokii 3310. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 LUDZIE - WYNOCHA NA OŚLĄ !!!! Ps. Baterie w 6210 i 6310 nieźle trzymają - wiem bo mam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 najlepsza jest 6310 a jak jush 63 to 6310i bo ma javke i blue light!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 6210 - 900mAh - na czuwaniu jakies 10 dni mi trzyma, a podczas intesywnego wykorzystywania 6-7 dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 a czy w 6210 trzyma dłużej niż w 6310 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 A ja musze moja 8110 ladowac codziennie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Nokia 7110 , ladowanie co 7 - 9 dni, zalezy jak intensywnie uzywana :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Ja mam Nokie 3510 i trzyma 8 dni przy srednim urzyciu. Ale najlepiej trzyma 5110 bo właśnie te 2 tygodnie o, które pytasz przy niskim użyciu. :D Sam testowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 A ja mam pytanie z innej beczki - jaki telefon najlepiej łapie zasięg? Mieszkam niedaleko granicy i muszę czesto korzystać z niemieckiego numeru, a nie chce mi sie za kazdym razem zapier... pod granice zeby moj T28 chwycil zasieg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Co do baterii - polecam zainteresowac sie modelami Philipsa zwlaszcza modelem Xenium ale Azalis i Ozeo tez maja wypasione baterie. Sam mialem Ozeo, baterie olewalem, doladowywalem i te rozne a ta i tak trzymala tydzien, w tym kolo 20-30 min rozmow. W xenium jest jeszze lepsza. Niezla bateria jest tez w Alcatelu 501 i 511 podobno. Co do czulosci - Nokia powinna pomoc. T28 za dobrej czulosci z tego co wiem to nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 A ja mam pytanie z innej beczki - jaki telefon najlepiej łapie zasięg? Mieszkam niedaleko granicy i muszę czesto korzystać z niemieckiego numeru, a nie chce mi sie za kazdym razem zapier... pod granice zeby moj T28 chwycil zasieg. Ja mam z tym takie doświadczenie. Byłem z ojcem i wujkiem w górach, jeden miał Nokię 3310, drugi jakiegoś ericssona (nie pamiętam jaki, ale model zdecydowanie "z wyższej półki"), a ja Mitsubishi Trium Mars (grosze kosztowała więc mam :lol: ) i jako jedyny miałem ciągle zasięg, gdy u ojca znikał ja miałem zazwyczaj jeszcze koło połowy. To największa zaleta tego telefonu. Niestety przy takim wykorzystaniu mocy nadajnika bateria trzyma ze 3 dni :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Heh - miałem kiedyś Sagema MC19 czy jakoś tak (ten co był w zestawie POP-a). Przy umiarkowanych rozmowach, minimalnym kontaście i włączonym trybie oszczędzania energii (wyświetlacz się włączał po naciśnbięciu klawisza) potrafił trzymać nawet do MIESIĄCA 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Heh - miałem kiedyś Sagema MC19 czy jakoś tak (ten co był w zestawie POP-a). Przy umiarkowanych rozmowach, minimalnym kontaście i włączonym trybie oszczędzania energii (wyświetlacz się włączał po naciśnbięciu klawisza) potrafił trzymać nawet do MIESIĄCA 8) A akumulator to na plecach nosiles chyba :lol: BTW, te Sagemy, to jedne z najbardziej kaszaniarskich telefonow jakie byly, i nie jest to zdanie tylko moje, glownie servisantow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 No fakt sagemy są masakrystyczne, a bateria mi sie po roku skończyłą :twisted: , 6310 ma świetną baterie w standardzie - jeśli niewiele rozmawiasz 2 tygodnie trzyma bez problemu - w każdym razie telefonik z baterią litowo-polimerową najlepiej 1100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Ja mam od wczoraj Siemensa C35i i narazie ma 100% stan akku ! 8) z doswiadczenia wiem ze c35i trzymaja ok 2 max 3 dni jak sie troche pogada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 BTW, te Sagemy, to jedne z najbardziej kaszaniarskich telefonow jakie byly, i nie jest to zdanie tylko moje, glownie servisantow. Bardzo sie psuly to fakt ale calkiem fajne opcje byly. To chyba jedne z pierwszych telefonow z funkcja zestawu glosnomowiacego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 tak jak wyrzej czy znacie jakiś telefon w którym bendę mógł sobe raz na 2 tygodnie naładować telefon A po co? :) Rozumiem ze jedziesz odpoczac od trudow zycia gdzies w lesie. Tez tak czasem mam ale wtedy telefon jest urzadzeniem zakazanym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 tak jak wyrzej czy znacie jakiś telefon w którym bendę mógł sobe raz na 2 tygodnie naładować telefon A po co? :) Rozumiem ze jedziesz odpoczac od trudow zycia gdzies w lesie. Tez tak czasem mam ale wtedy telefon jest urzadzeniem zakazanym. Muszę nosić telefon ciągle z sobą i często mam tak że muszę doładować albo już się rozładował a jak bendę miał telefon który mi trzyma 2 tygodnie to bendę mógł to upilnować a tymczasem jest to R320s w którym baterię muszę ładować codziennie i nie wiem w którym momencie a tu pstryk i koniec :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Muszę nosić telefon ciągle z sobą i często mam tak że muszę doładować albo już się rozładował a jak bendę miał telefon który mi trzyma 2 tygodnie to bendę mógł to upilnować a tymczasem jest to R320s w którym baterię muszę ładować codziennie i nie wiem w którym momencie a tu pstryk i koniec :D O widze Tobie tez zdechla bateria :) R320s pokazuje (jak wszystkie Ericssony od pewnego czasu) ile bedzie trzymal, niestety po pewnym czasie bateria zaczyna marnie trzymac oraz zle wskazywac (praktycznie nic sie nie zmienia). Jak Ty sie rozstaniesz z R320s? Btw. Ma ktos kogos kto chce sprzedac R520s? A moze jakis komis/lombard? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...