|\/|ASO|\| Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Mam problem, mam płyte MSI zainstalowałem PC Alert III ale on niepokazuje obrotów coolera procesora! co jest nie tak ? w Biosie mam jednak predkosc pokazaną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Tez tak mialem, ale tylko w WinXP i to nie zawsze... Sprobuj zainstalowac wersje z numerkiem 4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 OK nawet niewiedziałem ze jest v4 wielkie dzieki za info :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 NIe gwarantuje Ci, ze na pewno bedzie czytac te informacje. WIem tylko, ze jest nowa wersja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 NIe gwarantuje Ci, ze na pewno bedzie czytac te informacje. WIem tylko, ze jest nowa wersja... Sproboj wsadzic wtyczke do wentylka do innego gniazdka na plycie gl. u mnie jest tak, ze z 2 gniazdek widzie, a pozostalych 2 nie ;( DZIWNE... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Zainstalowałem PC Alert 4 i to nic niedało!, pokazuje tylko szybkosc colera na chipsecie. MeHow: Zeby przepiąć do inego gniazda musiał bym przedłużyć kabel od coolera bo to na drugim koncu płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Zainstalowałem PC Alert 4 i to nic niedało!, pokazuje tylko szybkosc colera na chipsecie. MeHow: Zeby przepiąć do inego gniazda musiał bym przedłużyć kabel od coolera bo to na drugim koncu płyty. Ja na swojej plycie (patrz podpis) swobodnie moge przepiac - jedno gniazdko przed ramem, drugie za. Sproboj. GL! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Racja, podpiełem do gniazda chłodzenia chipseta pokazywało obroty coolera CPU w PC Alert 4 (tyle ze jako obroty chipset-a) mógł bym to zamienić jednak kabel od chipset-a jest za krótki zeby go podłączyć tam gdzie był cooler CPU ... hmm ... a w BIOSIE pokazuje wszystkie obroty ludzie z MSI sie niepopisali :( z tym PC Alertem, wogóle jest jakiś dupiaty tem program :evil: . Znacie jakis dobry program do odczytywania obrotów, temperatur i napięć który mozecie polecic z czystym sumieniem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 SpeedFan http://www.almico.com/speedfan.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Dzieki sprawdze tego SpeedFana Pozdrawiam. Czy ty mnie Xon przesladujesz ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Czy ty mnie Xon przesladujesz ? Nie rozumiem, naprawde :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Czy ty mnie Xon przesladujesz ? Nie rozumiem, naprawde :) Heh zartuje - na ostatniego mojego posta tez odpisałeś Ty :P A co do SpeedFana-a to dalej mi niepokazuje obrotów coolera CPU :( Nic z tego nierozumiem w biosie pokazuje a w programie NIE :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Dobra zmieniłem program na MBM 5.1.9.1 i pokazuje wszystkie obroty :) i nawet jakieś nowe temperatury :lol: np. temp. procka jest na minusie lecz wartość sie zgadza tyle ze minus. Acha i jeszcze jedno co w kompie moze miec temperature 15C po mam tez taki pomiar :? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...