cvir Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 aRoo"]Juz więcej, oprócz tego postu, nie będę. Nie chce mi się. Zbyt wku...rzony P.S. niezła akcja cvir :D ;) Jakby tak można było, to życie byłoby o wiele prostsze :/ [M]aRoo - milo, ze Ci sie podobalo :wink: ,a dla wszystkich ktorzy nie zrozumieli juz tlumacze: wstawilem ten znaczek nie po to, aby zamknac temat (bo nie mam do tego uprawnien), tylko dlatego ze szkoda mi slown na 'tego typu' szanownych userow... Moj poprzedni post prosze traktowac jako ostatni, a ten jako sprostowanie. P.S :arrow: nie bedzie sprostowania do sprostowania ;] P.S 2 [M]aRoo - nie denerwuj sie tak szybko, bo jak moowi moja kolezanka: zlosc pieknosci szkodzi... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 WOW :!: Elektronek jestes Bogiem zawsze o takim modzie marzylem ROTFL :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Panowie zakończcie bezsensowną rozmowę, bo zaśmiecacie forum i nic nie wnosicie do tematu! Nie widzę podstaw do zamykania tego tematu, jeśli myślicie inaczej zapraszam na PW. Poczekamy na fotki od Elektronka :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektronek Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Widze, ze znalazlo sie kilku panow, ktorzy lubia tepic nowych (nie wiem chyba z nudow) jeden sie odznaczyl najbardziej, ale na szczescie juz nie bedzie sie odzywal :lol: Lagier to chyba jedyny, ktory wzial sie za robienie :D a nie gadanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...