Strongmen Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Witam ja pisze w Sprawie kolegi , ktory to nie ma neta ... a dreczy go jedna sprawa Posiada on Karte RADEON 9500PRO chodzi na 380/680 mhz Ostatnio trafila mu sie offerta sprzedazy tej karty za 550 zl ... karta ma jeszcze prawie 2 lata gwaranci , poniewaz nie jest stara ma ok 6 miesiecy i tu pytanie numer 1 CZY OPLACA SIE SPRZEDAWAC JEMU KARTE ZA TA CENE ?? i sprawa nastepujaca gdyby ja sprzedal to zamierza kupic taka karte z PC SERVICE jest nia RADEON firmy Xpert VISION czy jakos tak KArta ta to 9800 se .. na pamieciach 2,5 ns z 128 mb na szynie 256 ... i ma GWARANTOWANE modowanie na 8 potokow ... jej cena to 720 zl I tu Rodzi sie jego 2 pytanie ... Czy jest SENS sprzedawac tego radka za 550 zl i dokladanie do 720 zl ?? jaka to bedzie roznica w wydajnosciach tych dwoch kart ?? I ogolnie czy cala gra jest warta Zabawy ? Prosze o Wyczerpujace i szybkie odpowiedzi bo kolega chce jutro sprzedac i zamowic nowa i nie wie co robic .. jest w Kropce ... i chcial sie WAs expertow doradzic ... Pozdrawiam P.S Pisalem juz w jednym poscie o tym samym lecz nikt nie udzielal odpowiedzi wiec pomyslalem ze tutaj to zamieszcze jako topic . Bardzo prosze oszybkie Odpowiedzi bo Dzisaj Kolega musi sie zdecydowac ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakoob Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 No witam!!!Poważny problem.... :lol: Wiesz jesli ma radka 9500 pro o takich taktowaniach jak podajesz to jego wydajnosc wystarcza w tej chwili do granie we wszystkie nowe gry. W dokladnym doradzeniu bez wątpienia pomógłby mi jego wynik w 3dmarku 2003. Ale jeśli ten radeon 9800se bedzie na pewno modowany na 9800 pro to mozna sie na taki krok decydowac!!!Ale jeśli nie to wtedy nie ma o czym mówić!!! 8) Jeśli jeszcze masz jakies pytania wal śmiało!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 no cóż ja miałem taki sam problem czy sprzedać mojego medionka :D i kupić 9800pro ale po testach w FC i D3 stwierdziłem że nie warto skoro w obu tych grach mam min. 30 fps na full detalach a na 9800 pro jakieś 10 więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Moglibyścia dać link, do tego sklepu PC service ? mi jakieś rypnięte stony wyskakują... nigdzie cennika nie ma ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 prosze pewno wpisywałeś przez "v" a nie przez "w", też tak robiłem kiedyś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Odnośnie głównego pytania czy warto... Oczywiście że warto pod warunkiem gwary na poprawną pracę jako 9800pro, czyli na 8 potokach Potoki robią swoje, no i szybsze pamiątki. Teraz bedzie mógł komfortowo pograć w AA i Aniso w rozdzialce do 1280(wiem z własnego doświadczenia- i nie licze gier o zjeb....kodzie) A za rok czy dwa i tak ta karta jeszcze wystarczy Wg mnie jak najbardziej warto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 weźcie wkońcu zobaczcie co to za karta (link podałem), bo już chyba wystarczy tych wypowiedzi, jesli sie zmoduje to tak, ludzie to jest karta sprawdzona i w pełni modowalna, niemodowalne radki 9800se są dużo tańsze.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...