Skocz do zawartości

Jesli posiadasz Tualatina, to czy wymienilbys go na pseudoWillamate ???  

1. 1. Jesli posiadasz Tualatina, to czy wymienilbys go na pseudoWillamate ???

• TAK
      2
    • NIE
      15
    • NIE WIEM
      1

Rekomendowane odpowiedzi

No przynajmniej teoretycznie tak powinno byc... :)

Tak próbuje cofnąć się myslami i stwierdzić czy intel albo AMD wypuszczając nowy proc (kiedyś już) cofneli się do tyłu , jeszcze chyba nigdy... Ciekawe czy to bedzie cofanie się czy może mały kroczek do przodu :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie głosuje bo nie posiadam tulipanka :wink: , ale moim zdaniem nowy celek to będzie niezły badziew ,może i troche wydajności więcej ale na pewno zero oc. Ja bym czekał na celki w 0.13 w końcu na pewno zaczną je produkować .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam teraz tulipana, jak bede go wymienial to raczej nie popatrze w strone nowego celka (willamette).

sensowniej walic odrazu na P4 i nie ogladac sie w tyl.

podejrzewam ze P4 1.6 bedzie tanszy niz ten celek (odrazu po premierze).

Ciekawe posuniecie nam intel zafundowal.

Po co przechodzic odrazu na willamette jak mozna jeszcze smialo wykosic pare baniek na frajerach ktorzy sie nic nie znaja i kupia nowego celerona, "bo jest na jadrze p4".

Intel przesadzil :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam tulipanka i raczej nie zmienię go na Celka na Willamette a do tego z okrojoną pamięcią L2 :( . Najprawdopodobniej kupił bym P4 Northwood np takiego 1.6A i wstawił go do płytki z RDRAM 533 (do zadań specjalnych można by ustawic synchroniczne taktowanie proca/pamięc na 4x133)

A może AMD coś ciekawego wypusci. :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie głosuje bo nie posiadam tulipanka  :wink:  , ale moim zdaniem nowy celek to będzie niezły badziew ,może i troche wydajności więcej ale na pewno zero oc. Ja bym czekał na celki w 0.13 w końcu na pewno zaczną je produkować .

O jakich Ty celkach mowisz ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...