sesser Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Niewiem co sie stało, system pracował normalnie, restatuje kompa, a ten nie chce się włączyc...najpierw włacza sie CHDSK i cos sprawdza, ale nie moze ukonczyć bo sie system restatuje, a jak włączam normalnie to tez podczas ładowania tez restart... Miałem juz tak kiedys, wtedy pomogła reinstalka...zmienilem sprzęt tzn. inna płyta i grafa i to samo... procka nie stety mam jednego. Wiec zostaje system, ze cos nie gra w Windzie. ostanio nic specialnego nie instalowałem... tzn. wrzuciłem inną płyte gł. ECSa na kt600a zamiast abita bo tą druga musiala jechac na troche do serwisu, ale zaraz wrocila naszczęscie :)) zakladam ją i wszystko dziala. A teraz restart i kicha.... sprzecik jak ponizej...a winda xp z sp1 prosze o pomoc, ew. mozliwosci zdiagnozowania prolbemu, jesli sie komus cos takiego przydazyło... Niewiem czy to cos pomoze, ale przez restartem nie dzialal cd-rom tzn. tak jakby czytał plytke, ale nie wyświetlał danych... dlatego go chciałem podpiac bo myslałem, ze to cos z taśma. Cos mi sie wydaje, ze zmiana chipsetu tak podziała na system, ale nie jestem pewien...ew. co mozna teraz zrobić ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ummagame Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Na problem restartu jest wpis w -uruchom--shutdown -a ,tyle moge pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Sprawdz napiecia , sprawdz tasmy . Na starcie kompa wciskaj f8 i wejdz do trybu awaryjnego systemu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Sprawdz napiecia , sprawdz tasmy . Na starcie kompa wciskaj f8 i wejdz do trybu awaryjnego systemu . I temperaturki. Moze sie proc przedrzewać i dlatego masz [ciah!] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perun Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 przeinstaluj winde sam mowiles ze zmieniales plyte glowna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...