h2grid Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Mam karte (jak w temacie) z TV-OUT , podłączyłem zainstalowałem sterowniki i wszystko dobrze chodziło na monitorze .Po podłączeniu przez tv-out do telewzora też wszystko chodziło jak trzeba ( w tym czasie monitor był odłączony) . Po podłączeniu do monitora wszystko zaczynało sie dobrze do momentu skończenia sie SKAN-DISKU wtedy monitor wszedł w stan "lekkiego uśpienia" czyli nic sie nie wyświtlało a windows raczej dalej sie odpalał. Ale wszcześniej zapomniałem odinstalować sterowników ze wszcześnieszej kary ( mam zintegrowaną na płycie głownej) mósiałem wyjąć nową karte i na starej odinstalowałem sterowniki z nowej ponownie wsadziłem GeForca i zainstalowałem do niego sterowniki . Prosze o pomoc. P.S. mam win XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Przeczytaj swoj topik jeszcze raz i o jaki problem ci chodzi w czym ci mamy pomuc? Chodzi o to ze monitor ci sie nie odpala na GF4000 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h2grid Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 monitor do kompa, monitor odpala ,monitor won od kompa,komp do telewizora, komp won od telewizora , komp do monitora , monitor nie odpala Na tym to polega Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amras Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 monitor do kompa, monitor odpala ,monitor won od kompa,komp do telewizora, komp won od telewizora , komp do monitora , monitor nie odpala Na tym to polega 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h2grid Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 h2grid napisał: monitor do kompa, monitor odpala ,monitor won od kompa,komp do telewizora, komp won od telewizora , komp do monitora , monitor nie odpala Na tym to polega to jak to inaczej miałem napisać jak sie mocniej rozpisałem to i tak nikt nie wiedzial o co chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Po polsku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 chodzi mu o to, ze jak podepnie telewizor do komputera, to potem po podlaczeniu monitora nie chce mu sie wlaczyc obraz na monitorze. Dobrze zrozumialem 10 latka? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h2grid Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 podłącze kompa do monitora i wszystko dobrze dział , podłącze kompa do telewizora (bez monitora) i też wszystko dobrze działa , kiedy ponownie podłącze monitor do PC źle działa TERAZ DOBRZE?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Wiem ze to troche trywialne, ale zrób format i zainstaluj najnowsze drivery. Mam jeszce 2 pomysł - z tego co mi sie wydaje to prace z 2 wyswietlaczami i wiecej da sie ustawic na pare sposobów - sprawdz czy nie przestawiasz tak ze domyslnym wyswietlaczem jest TV. TZN ustaw tak zeby TV i monitor miały jednoczesnie nadawany ten sam sygnał (na obu było to samo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h2grid Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 ok zobaczymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h2grid Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 może inne propozycje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...