Gość Ell Kogutto Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Witam,mam problem z prockiem jak w temacie.A mianowicie kozystajac z tego linka http://www.ocinside.de/go_e.html?/html/wor..._resistors.html chcialem zmienic mnoznik w moim procku.Problem jest w tym ze nic sie nie zgadza,mostki ktore na procku sa polaczone na schemacie sa rozlaczone np.wg. schematu moj prcek powinien miec vcore=1,85 a pracuje na 1,75.I teraz nie wiem ktore mostki rozlaczyc a ktore polaczyc aby uzyskac mnoznik 9,5 (teraz jest 12).Chodzi mi o mostki L3,L4 i L6.Za pomoc thx.Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ell Kogutto Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Jeszcze jedno pytanie:Czy w duronie za napiecie rdzenia nie odpowiadaja mostki L11?Na schemacie pokazane sa mostki L7 i wydaje mi sie ze jest blad.Jezeli sie myle prosze mnie poprawic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Witam,mam problem z prockiem jak w temacie.A mianowicie kozystajac z tego linka http://www.ocinside.de/go_e.html?/html/wor..._resistors.html chcialem zmienic mnoznik w moim procku.Problem jest w tym ze nic sie nie zgadza,mostki ktore na procku sa polaczone na schemacie sa rozlaczone np.wg. schematu moj prcek powinien miec vcore=1,85 a pracuje na 1,75.I teraz nie wiem ktore mostki rozlaczyc a ktore polaczyc aby uzyskac mnoznik 9,5 (teraz jest 12).Chodzi mi o mostki L3,L4 i L6.Za pomoc thx.PozdroNic nie zrobisz z mnoznikiem > poczytaj na forum bo jest przyklejonych i nieprzyklejonych pare ladnych topiców PS chyba ze na mobile > tez jest topic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Nic nie zrobisz z mnoznikiem > poczytaj na forum bo jest przyklejonych i nieprzyklejonych pare ladnych topiców PS chyba ze na mobile > tez jest topic A zwróciłes uwagę przed napisaniem tego posta że pytanie dotyczy durona MORGAN? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Nic nie zrobisz z mnoznikiem > poczytaj na forum bo jest przyklejonych i nieprzyklejonych pare ladnych topiców PS chyba ze na mobile > tez jest topic A zwróciłes uwagę przed napisaniem tego posta że pytanie dotyczy durona MORGAN? :oops: :oops: :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ell Kogutto Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Jak narazie to niczego konkretnego sie nie dowiedzialem.Jest mozliwosc zmienic mnoznik w moim procku drutmod'em?jezeli tak prosze o pomoc bo szukalem na forum i nie znalazlem jak to zrobic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 mam ten sam problem ;) pomoże ktoś ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 http://www.pcvortal.pl/articles.php?id=21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ell Kogutto Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 zastosowalem drut-mod i zmienilem mnoznik na 10 fsb podnioslem do 133.Teraz mojego durnia Aida wykrywa jako Duron XP 1330.wszystko dziala stabilnie nie podnosilem vcore,po 4 godzinnym torture test temp ~ 47-50*C. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...