Kaczor_Jonasz Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30825998 Ciekaw jestem co o tym sadzicie, a moze juz ktos to cos kupil i moze sie pochwalic rezultatami ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 ja tam nie widze nic czego nie mozna by zrobic w rejestrze / innym darmowym tweakerze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiko80 Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 WinNitrous http://www.tomita.neostrada.pl/tematy.html 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superges1 Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Fajny frajer z tego gościa na allegro i z tych co to biorą :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Fakt faktem że można to wszystko zrobić ręcznie,lub innymi darmowymi tweakerami. superges1 powiedz dlaczego są frajerami ? Bo kupują legalne oprogramowanie ? Sprzedający ma umowę z autorem programu. To dlaczego ludzie kupują np. Photoshopa czy Win Xp za ciężkie pieniądze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Powala tekst z szybszym wałkiem rozrządu, ciekawy jestem czy ten wałek lub wał przyśpiesza sam z siebie czy tylko co jakiś czas dla tylko dla jaj :) Widzę to tak, jest to jeden wielki wał nierządu UpDate Trudno jest mi uwierzyć, że program może automatycznie tak optymalnie skonfigurował kompa by śmigał max szybko i jednocześnie max stabilnie. A wał jest sprzedawany w tym momencie, że tanio, łatwo i szybko mamy szybki i stabilny system. Nie jednej osobie ten program rozjedzie tak Windę, że żal się robi tych osób. Już sam tekst, że program podkręca wszystkie Windy, prawda to czy chodzi o max klientów ? No i co tu pisać o bacie co ma poganiać muła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Wyłączyć procesorożerną aminację okna w czasie zmiany jego wymiarówSame zaawansowane opcje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superges1 Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Fakt faktem że można to wszystko zrobić ręcznie,lub innymi darmowymi tweakerami. superges1 powiedz dlaczego są frajerami ? Bo kupują legalne oprogramowanie ? Sprzedający ma umowę z autorem programu. To dlaczego ludzie kupują np. Photoshopa czy Win Xp za ciężkie pieniądze ? Dlatego że dają się nabijać w butelke ta aukcja pokazuje jak wiele po świecie chodzi lamerów :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Soft faktycznie potrzebny jak koziej du... trąbka,ale jeżeli ktoś w systemie grzebać nie potrafi a chce kupić legalny program to ich sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superges1 Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Soft faktycznie potrzebny jak koziej du... trąbka,ale jeżeli ktoś w systemie grzebać nie potrafi a chce kupić legalny program to ich sprawa. Legalny soft ok ale ja nie wieże żeby to coś dawało. Ściągnełem ten program ze strony którą podał kiki80. I mnie to gó.. dało. NIe odczuwam żadnej różnicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Bo pewnie już miałeś ustawione tak jak powinno być :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superges1 Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Bo pewnie już miałeś ustawione tak jak powinno być :) Taaaa a świstak siedzii zawija je w te sreberka :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 hehe... nice piece of shit :lol: ja mam tak ztuningowanego windowsa ze ten program chyba wysiada :lol:.. choć da sie bardziej :D m.in... sieć szybsza o 40% (przeglądanie) internet o 20% (zabrałem bilowi to co on mi wczesniej ukradł :lol) RAMozernosc... jakies 25MB mniej (akurat starczy na winampa 5.0 za darmo :P) no i chyba to co kazdy user winxp powinien zrobić od razu po instalacji... wyłączenie przywracania systemu.. lub skrócenie mu łańcuch do minimum... i inni... :] wole wiedziec co i gdzie zmieniam... ostatnio chciałem ukryć nazwe kompa w sieci... (dokłądniej zaminić ją spacją :twisted:) coby za pomocą np posłańca nie była pokazywana... ale win odmówił uruchomienia sieci wtem..hyh Moze komuś z was sie udało takie cuś? (w lanchat'cie nie widać juz nawy kompa :lol:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 no i chyba to co kazdy user winxp powinien zrobić od razu po instalacji... wyłączenie przywracania systemu.. lub skrócenie mu łańcuch do minimum...JA ostatnio przeglądałem sobie co siedzi w systemie i dokopalem się do tego: :D RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%INFsr.inf,Uninstall Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...