fuxmen Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 mam pytanie, jak wam trzyma bateria w tym simensiku, chcialbym porównać bo mam nowego i mi się wydaje ze za krótko trzyma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 A formowales baterie ?? I wogle takie topici to na Elektronike. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilas Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 U mnie ok. 6 dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Max tydzień - ale 0 grania grania i mało dzwonienia. A jeśli od czasu do czasu zagram i dużo podzwonię to 4 - 5 dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 wlasnie braciak formatował i dalej lipa trzyma max 3-4 dni ale to z wyłanczaniem na noc więc tak naprawde to ledwo 3 dni trzyma i wlasnie nie wie czy isc sie klucic do salonu o wymiane na nowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...