dolek3 Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 1. Mam P42,4A, ASRock P4i48, 512 DDRam (333)... do ilu moge podkrecic na tym procesor...??? 2. Obecna praca procesora to 2708MHz... i tu jest pytanie do ilu moge podkecic procesor zeby nie zmieniac chlodzenia bo nie mam kasy na nowe a chlodzenie mam to z pudelka od procka...??? 3. Cos jest nie tak przed podkreceniem w biosie tempreature procka 37 stopni, a po podkreceniu na 2708MHz mam dalej 37 stopni... czy to jest normalne czy to jest jakis blad...??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 To, ze w biosie pokazuje ci taka temp. to normalne. Po prostu komp jest wtedy w SPOCZYNKU. Wejdz do windy, ściąnij i uruchom prime 95 i zostaw na 2h. Podczas tego testu regularnie odczytuj temp np. programem Everest home lub jak masz aide32 albo jakis dołączony do plytki GŁÓWNEJ. Przepraszam cie ze nie jestem wróżką i ze ci nie powiem ile mozesz podkrecic P4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolek3 Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 I tu jest problem przed podkreceniem (2,4GHz) pokazuje mi w porgamach w windowsie 74 stopnie obojetnie co bym nie robil a po podkreceniu tez mam 74 stopnie wiec nie wiem juz jak mam sprawdzic tą temperature w dodatkuw AIDA32 nie dzial net.update... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 I tu jest problem przed podkreceniem (2,4GHz) pokazuje mi w porgamach w windowsie 74 stopnie obojetnie co bym nie robil a po podkreceniu tez mam 74 stopnie wiec nie wiem juz jak mam sprawdzic tą temperature w dodatkuw AIDA32 nie dzial net.update... Spóbuj Everest Home (kontynuacja Aidy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolek3 Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 OK dzieki programik bardzo fajny... jeszcze raz dzieki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...