Krey Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Zainstalowałem sobie operę,tak z ciekawośći i okazało się,że jest bardzo funkcjonalna i szybka,ale mam z nią jeden problem. Wiem,że można w niej ustawić tak aby każda strona otwierała się w nowym oknie. Ale mimo zmiany ustawień w preferencjach ja nie mogę jej zmusić,aby to robiła.Więc napiszcie jak mam ustawić w opcjach krok po kroku,aby tak było.Wszystkim z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krey Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Wiem,że można zrobić aby za pomocą środkowego przycisku myszy otwerać,ale ja chcę standardowo (lewy przycisk myszy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Preferencje --> Okna --> Obsługa okien --> Preferuj osobne okna aplikacji. Rezygnujesz z przeglądania w zakładkach ? IMHO zakładki to fantastyczne rozwiązanie, ale cóż kwestia gustu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Ja też potrzebuję pomocy. Nie działają niektóre strony mi pod Operą (wersja 7.54). Mam neo+. Co ciekawe jak włącze proxy tepsy to zaczynają działać. Myślałem, że to wina mojego IP (83.xx.xx.xx), ale włączyłem IE i śmiga elegancko... :? Na przykład www.logitech.com update: Teraz znowu działa - sam nie rozumiem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Podaj więcej przykładów stron, bo tak jak napisałeś - Logitech działa normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...