Mckolt Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 To co w temacie. Pewnie to już wiele razy był ten temat rozwijany (za co sorki). Mam twinmosy twistery na dualu 2x256 i chodzi mi o to na jakiej płycie będzie się ten zestaw kręcił i stabilnie chodził. Kumpel mi doradza epoxa 8rda3+ i kupiłem chłodzenie pentagrama QC-80 Cu. Prosiłbym o jakl najszybszą odp. za 2 dni musze kupic . Z góry dziękuje i pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 To co w temacie. Pewnie to już wiele razy był ten temat rozwijany Ostatnio może 1000x Wystarczy przeczytać kilka postów w dziale Platforma AMD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilas Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=51753 - radze ci to poczytac przed zakupem plyty (w 2 dni chyba nie zdazysz ;)). Do krecenia najlepsze sa DFI LanParty/Infinity i Abit NF-7(S). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 im jakis moderator powinien przykleic topic o nazwie "jesli szukasz plyty pod amd to kup nf7 lub dfi" tylko pozniej pewnie pojawialo by sie 1000 tematow co lepsze :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mckolt Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 DFI LanParty A są leprze i gorsze modele( moze nowsze starsze niewiem) tej płyty gdzies wyczytałem to na jakims forum ale nie moge teraz tam dojść? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mckolt Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 :arrow: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mckolt Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 mckollt usun te 2 ostatnie posty bo sie z kserowaly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...