WOJTEK 86 Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 CZESC !!! MAM TAKIE PYTANKO POSIADAM PLYTE ABIT NF7 VER.2.0, W CZYM TKWI PROBLEM NIE MOGE PODLACZYC SDI DO COMA KTORE JEST POTRZEBNE, :x BY DZIALALO CO MOZE BYC NIE TAK SPRAWDZALEM NA MYSZCE COM TO SMIGALO A SDI NIE TA PLYTA MA 2 TYGODNIE, CO MOZE BYC NIE TAK????, BIOS,?? CZY A PLYTA POPROSTU NIE NAWIDZI COMOW, BO KOMPLOWI TEZ NIE DZIALA POMOCY !!!! Z GORY DZIENKI NARKA :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultor Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 nie krzycz. wyedytuj posta, a najlepiej napisz go jeszcze raz tylko bez caps locka to moze wtedy ktos ci odpowie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 hehehe mialem to samo napisac o capsie :) sprawdz czy w biosie masz comy wlaczone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 KTOS COS KIEDYS PISAL ZE NA NF7 NIE DZIALA SDI, BO TA PLYTA MA DOROBIONE NA SZYBKO PORTY COM I WYMAGAJACE RZECZY TAKIE JAK MODEM SDI NIE DZIALAJA. MUSISZ SOBIE KUPIC PRZEJSCIOWKE COM->USB NIE MUSISZ MI DZIENKOWAC. NARKA!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Logan"]KTOS COS KIEDYS PISAL ZE NA NF7 NIE DZIALA SDI, BO TA PLYTA MA DOROBIONE NA SZYBKO PORTY COM I WYMAGAJACE RZECZY TAKIE JAK MODEM SDI NIE DZIALAJA. MUSISZ SOBIE KUPIC PRZEJSCIOWKE COM->USB NIE MUSISZ MI DZIENKOWAC. NARKA!!! 1. Pisz bez caps'a - to podstawa 2. co za brednie piszesz jeśli chodzi o comy to masakra - takie p.ierdoły opowiadasz że hoho - dorabiane na szybko? - co nazwiesz jeszcze wymagającym: mysze na coma, ploter? co jeszcze - co ma piernik do wiatraka 3. może lepiej już nic nie pisz - lepiej dla wszystkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 pisalem z capsem specjalnie. jakie pytanie taka odpowiedz. a co do comow w nf2 to ktos juz tak pisal ze mialo ich woogle nie byc ale dorobili na szybko i sdi na tym nie dziala po prostu. wiec wybierz sie do szukajki a nie krytykujesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Logan"]pisalem z capsem specjalnie. jakie pytanie taka odpowiedz. a co do comow w nf2 to ktos juz tak pisal ze mialo ich woogle nie byc ale dorobili na szybko i sdi na tym nie dziala po prostu. wiec wybierz sie do szukajki a nie krytykujesz. no to kurde jakieś ufo normalnie bo mi jakoś sdi działało bezproblemowo (winda i linux) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...