Denaturat Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Cześć. Ponieważ defragmentacje robir bardzo często, zostałem bardzo niemile zaskoczony obrazkiem jaki zobaczyłem po kliknięciu na Defragmentacje. Wyskoczyło mi okienko z taką treścią: Program MMC nie może otworzyć pliku: C:WINDOWSsystem32dfrg.msc. Być może plik nie istnieje, nie jest kosolą MMC lub został utworzony przez starszą wersję prpgramu MMC. Może to być także spowodowane brakiem wystarczających uprawnień dostępu do plików.. Mój system to Windows Xp Professional. Dodam, że po zainstalowaniu programu Diskeeper - problem się powtórzył. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Hmmm a masz prawa admina? Na to by wynikało z komunikatu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denaturat Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Oczywiście, że mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...