alvin Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 dzien dobry, temat pewno pojawial sie juz kilka razy, ale jakos ciezko mi sie go doszukac, a wiec: czy na platformach AMD dual ddr ce<span style="color:red;">[ciach!]</span>e sie duzym wzrostem wydajnosci, czy, jak uslyszalem niedawno, jest wzrost kilkupunktowy tylko, praktycznie niezauwazalna roznica... dzieki za info :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilas Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Przyrost wydajnosci jest niewielki, zazwyczaj kilka %. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Około 5-10% zauważalny (w benchmarkach ;) ) jest wzrost zapisu. Zawsze coś jednak daje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epoxer Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Kiedyś się bawiłem w testy duala i wyszło że w dualu pamięci gorzej sie kręcą niż w single. Uzyskana różnica MHz (kolo 5MHz) pozwoliła zniwelowac działanie trybu dual w teście przepustowości Sandry - wyniki były porównywalne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youseek Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 w dualu pamięci gorzej sie kręcą niż w singleodkryles ameryke ;) w ogole temat (po raz n-ty) do zamkniecia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu19 Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Kiedyś się bawiłem w testy duala i wyszło że w dualu pamięci gorzej sie kręcą niż w single. Uzyskana różnica MHz (kolo 5MHz) pozwoliła zniwelowac działanie trybu dual w teście przepustowości Sandry - wyniki były porównywalne. na dobra sprawe jeden piorun czy sie bedzie krecilo w single czy w dualu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epoxer Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 @youseek: tak sie składa, ze Epoxa 8RDA+ miałem zaraz jak się pojawiły w Polsce ... kiedy to było :lol: ... i wtedy to było odkrywanie ameryki :P @michu19: na dobrą sprawę to najlepiej nie kręcic tylko mówic prawdę :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zadyma Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 ...czy na platformach AMD dual ddr ce<span style="color:red;">[ciach!]</span>e sie duzym wzrostem wydajnosci... Jezeli grasz w 3dmarki to wzrost bedzie ok.5%,a jak grasz w gry to raczej wzrostu nie zauwazysz...Kiedys zeby miec dual zmienilem plyte...dzisiaj gdybym mial wybor kupilbym wiecej ramu :wink: Chociaz ten abit calkiem niezly :D pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 wzrastaodczyt bardzo wiele , ale nie wiem czy to dużo daje wiem ża zapis daje bardzo dużo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youseek Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 wtedy to było odkrywanie amerykiWtedy moze tak, ale teraz temat oklepany juz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvin Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 dzieki bardzo wszystkim za odp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...