v1ru5 Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 patch najnowszy zainstalowany?! pewnie sie okarze ze nie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaVy Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 (edytowane) patch najnowszy zainstalowany?! pewnie sie okarze ze nie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 1262636[/snapback] Czlowieku gram w tą gre od 2lat (w klanie od roku) więc nie rób sobie jaj. Mógłbyś się domyśleć że aby zagraćw internecie trzeba mieć najnowszego patcha. Prosze o poważne, pomocne odpowiedzi. Problem tyczy się na 90% sprzętu nie zaś samej gry bo na wczesniejszym sprzecie gra działała lepiej... Edytowane 7 Lutego 2005 przez NaVy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 1. nie napisales ze grasz w necie 2. co trzecia osoba mająca jakies niestworzone problemy z grami nie wie co to patch do niej, wiec sie nie dziw ze sie spytalem. Jak jest z innymi wymagającymi grami!? battlefield caly czas ci tak chodzi po zmienie grafy? czy bylo na jakis ustawieniach/sterownikch dobrze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Hmmm, przeciez na forum BFa napisali ci zebys sound quality zmienil, i napisales ze pomoglo, wiec osochozi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaVy Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Hmmm, przeciez na forum BFa napisali ci zebys sound quality zmienil, i napisales ze pomoglo, wiec osochozi? 1262755[/snapback] A przeczytałeś do końca ???????????????????? Myśl, czytaj ze zrozumieniem a potem odpisuj :mur: P.S Sorry za to jak odpisałem ale oczekiwałem innej odpowiedzi (pomocnej). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaVy Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 1. nie napisales ze grasz w necie 2. co trzecia osoba mająca jakies niestworzone problemy z grami nie wie co to patch do niej, wiec sie nie dziw ze sie spytalem. Jak jest z innymi wymagającymi grami!? battlefield caly czas ci tak chodzi po zmienie grafy? czy bylo na jakis ustawieniach/sterownikch dobrze? 1262703[/snapback] 1. Cytat z 1 postu: "Grając w bf1942 na singlu lub multi..." 2. Cały czas po zmianie sprzętu :cry: 3. Inne nowe gry działają bardzo dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 multi wcale nie oznacza w necie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaVy Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Pomoże mi ktoś ? Na pewno ktoś na tym forum zna sie na tyle na kompach że jest w stanie mi pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Moj kuzyn kiedys mial taki przypadek z battlefieldem.Moze to sie wydawac dziwne,ale odtaktowal proca z 2300 MHz do standardowych 1800 Mhz - mowiac krotko - zdefaultowal bios :) odpalil gre i bylo good. :) To samo zrobil z karta graficzna (R9600) i problem zniknął.Sprobuj tego samego.Pis lof ekstazi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalin.bossu Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Ściągnąłem ze strony www.battlefield.pl mod do 1942 "Forgotten Hope" (czy jakoś tak). Zainstalowałem go, uruchomiłem grę i kiedy ładuję jakąkolwiek planszę z tego moda to pod koniec ładowania gra się wyłącza i wraca do windy.... Dziwne co? Może ktoś miał już taki problem i mógłby mi pomóc? Czekam na propozycje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalin.bossu Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Zastanawiem się dlaczego ktoś przeniósł mojego posta do tego tematu? :blink: Nieważne... Jeszcze dodam, że grę odinstalowywałem (tak samo jak stery do grafiki), więc chyba nie w tym tkwi problem. Możesz ktoś ma tego moda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Headshot Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Witam. Otóż jeśli chodzi o moda Forgotten Hope to raczej odradzam pobieranie go ze strony Battlefield.pl - też raz mi się to zdażyło. Nic więcej nie pobierałem z owego serwera, ale domyślam się, że inne programy/patche/mody mogą zachowywać się tak samo. Powinieneś wykasować tą wersję FH, którą masz, pobrać i zainstalować z najlepiej z TEJ STRONY. P.S. A tak właściwie to jakiej wersji moda używasz? Teraz wyszedł nowy patch do 0.67, a do niego następny: 0.67a. Jeśli masz jeszcze poprzednią wersję - 0.66 - to się nie dziw, ale żaden serwer na świecie już pod nią nie stoi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grubber1989 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 A ja mam taki problem: Po instalacji gry instaluje patcha do wersji 1.6 po czym instaluje patcha do wersji 1.61b potem updatuje Punk Bustera programikiem PBweb niby wszystko oki. Zaczynam grać i po chwili: -albo nie moge sie respawnować tzn. pisze mi na górze że nie wybralem punktu -lub też wywala mnie z gry z komunikatem "LOSING KEY PACKETS" Szukałem na Google ale na jakiejś stronie mi pisało że poprawiono to w której tamś wersji PB. Jeżeli ktoś miał taki problem to bym był rad gdy by ktoś uraczył mnie odpowiedzią I jeszcze sie zastanawiam nad jedną rzeczą czy gdybym przekopiował katalog PB w katalogu z BF 1942 od kogoś komu gra chodzi normalnie (czyli go nie wywal i takie tam różne) Czy by to mogło pomóc. Jeżeli ktoś potrafi rozwiązać moj problem lub tez moze mi przesłać katalog PB to bym był wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Ja bym proponował kupic oryginał bo pewnie problem leży w CD-KEY-u A jesli chodzi o respowny to wcisnij enter i zaznacz na swojej bazie bo na poczatku misji tylko tam mozesz sie respawnowac i wcisnij done Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grubber1989 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Po pierwsze mam orginała intelekcie :) A to ze mam wcisnąć enter to chyba przesada aby mi to mowić jezu Gdy nie updatuje PB to gram se całkiem długo i po jakimś czasie wywala mnie z powodu nie updatowanego PB.Więc uważam że to wina PB.Albo jestem kompletnym bezmózgiem. Pozdrowienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 chwila, ja tez mialem coś podobnego tylko ze w ET - ale wydawało mi sie że to poprostu lagi :lol: no to na co czekasz - ściągaj punkbustera ;) niestety nie wiem gdzie szukac zacząłbym od google ;) albo wejdz na forum.battlefield.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 (edytowane) Pytanie do wielbicieli DC. Jak się zpodnosi (zmnienia) broń która została po kimś lub leży sobie w zaopatrzeniu ? EDYT: Sorki. Ale jestem ślepy ! Przeglądałem klawiszologie i jakoś nie zobaczyłem. Oczywiście to klawisz "G". Edytowane 4 Lipca 2005 przez Outlander Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantek Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 BATTLEFIELD 1942 FORGOTTEN HOPE SECRET WEAPON Pobierz: http://akisaba.dyndns.org/bf1942mod/FHSW/FHSW030beta2ClientFull.zip O modzie: http://www.youtube.com/watch?v=ZHA7P1d7YSohttp://www.youtube.com/watch?v=coiMXI9al-I Forgotten Hope Secret Weapon jest modyfikacją gry Battlefield 1942, która skupia się na bardziej realistycznej, jak i wciągającej rozgrywce na wielu specjalnie do tego zaprojektowanych mapach. Gracz ma do swojej dyspozycji ponad 650 bardzo różnorodnych pojazdów i broni (więcej niż jakikolwiek FPS poświęcony II wojnie światowej), począwszy od ciężkich radzieckich czołgów IS-2, po lilipucie japońskie czołgi Ha-Go, od zwrotnych amerykańskich mysliwców P-47 Thunderbolt, po rachityczne brytyjskie wodnopłatowce Fairey Swordfish, poprzez brytyjski lotniskowiec Ark Royal, czy potężny nimiecki pancernik Tirpitz, a na broniach jak niemiecka pancerzownica Pancerfaust czy rosyjski pistolet maszynowy PPSH skończywszy. Nowym elementem gry jest między innymi zestaw pilota, który jako jedyny zawiera spadochron, a jest do znalezienia niemal przy każdym pasie startowym. W grze znajduja sie również zestawy zawierające przenośne stanowiska ciężkich karabinów maszynowych, które mogą być rozłożone w dowolnym miejscu na mapie, tworząc w ten sposób sieć umocnień. Pojedynki czołgowe zostały również poprawione poprzez zakodowanie odpowiednich wartości pancerza każdego czołgu, które określają czy dany pocisk jest w stanie go przebić czy nie - w ten sposób walka przybiera nowy wymiar, zmuszając gracza do atakowania od flanki w celu trafienia w cieńszy pancerz na tyle. W grze znajdują się również ruchome działa przeciwpancerne i przeciwlotnicze, które mogą zostać ustawione w zasadzce i zaskoczyć w ten sposób przeciwnika. Również system klas piechoty został zmieniony na bardziej realistyczny oraz odpowiadający ich taktycznemu zastosowaniu - większość map daje teraz możliwość gry jako Szturmowiec (żołnierz wyposażony w pistolet maszynowy), jako Piechur (strzelec, który ma możliwość używania specjalnych granatów nasadkowych), jako żołnierz wsparcia (uzbrojony w lekki karabin maszynowy), jako niczczyciel czołgów (używający broni przeciwczołgowych, takich jak np bazooka) oraz jako oficer(który może namierzać cele dla artylerii). Karabiny snajperskie mogą być znalezione tylko w niektórych miejscach, i tylko na niektórych mapach. W grze znajduje się również ekwipunek spadochroniarza, ale tylko na mapach, na który jest on potrzebny (takich jak np. Inwazja na Kretę). Wszystkie te aspekty są wprowadzone z dbałościa o prawdę historyczną, więc na pewno nie znajdziesz Tygrysa Królewskiego na polu bitwy, która odbyła się w 1940 roku. Jak już mówimy o mapach, to warto przypomnieć, że w Forgotten Hope Secret Weapon znalazło się wiele zupełnie nowych pól bitew (więcej niż w samej grze BF1942) oraz zmodyfikowane najpopularniejsze mapy z orginalnej gry. W grze możesz zagrać także po stronie nowej armii, niedostepną w normalnej wersji BF1942, a mianowicie po stronie Polaków. Wojska Francuskie i Włoskie też mają zostać wkrótce wprowadzone do gry. Zaś w przyszłości możesz oczekiwać takich dodatków jak miotacze ognia czy kilkudziałowe baterie artylerii. Jeżeli lubisz walki o każdy dom w Stalingradzie, pojedynki czołgowe na piaskach Tunezyjskich pustynii, czy walki powietrzne nad południowa Anglią - Forgotten Hope Secret Weapon ma ci wiele do zaoferowania. Wymaga: Battlefield 1942 ( Gra ) Patch 1.6 http://www.gamershell.com/download_5004.shtml Patch 1.6b http://hotfile.com/dl/15340044/ece7dd1/Battlefield_1942_patch_v1.61b.rar.html Forgotten Hope part1 http://battlefield2.filefront.com/file/Forgotten_Hope_07_1_of_3;49588 Forgotten Hope part2 http://battlefield2.filefront.com/file/Forgotten_Hope_07_2_of_3;49581 Forgotten Hope part3 http://battlefield2.filefront.com/file/Forgotten_Hope_07_3_of_3;49580 FORGOTTEN HOPE SECRET WEAPON http://akisaba.dyndns.org/bf1942mod/FHSW/FHSW030beta2ClientFull.zip SERWER DO GRY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 (edytowane) Połączone. Całkiem okazały wykop ;). Edytowane 21 Października 2009 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 Spoko, tylko kto w to będzie grał jak niedługo wyjdzie BF1943? Na konsoli ta gra wymiata, więc na kompie powinno być jeszcze lepiej choćby ze względu na myszkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 Spoko, tylko kto w to będzie grał jak niedługo wyjdzie BF1943? Na konsoli ta gra wymiata, więc na kompie powinno być jeszcze lepiej choćby ze względu na myszkę.Inna mechanika gry i inny movement niż w starym bf. 1943 imo nie jest takie fajne. Bad company dużo lepsze na klockopesy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 Np ja zagram :P Przy BF1942 mod DC chowają się BF2 i BF2143 (czy jak to się zwało), więc FH:SW może być lepsze niż BG 1943 chyba że twórcy zmądrzeli od poprzednich części. Co do BadCompany to wypowiem się jak zagram czyli gdy wydadzą to na PC :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2013 (edytowane) Jakby ktoś jeszcze nie miał BF1942 to w Origin jest za darmo. Edytowane 3 Października 2013 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...