thomson Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 dziwna rzecz ale nie mam pozycji renderer.allowAllRefreshRates w tym pliku co mam zrobić?(sam mam wpisac ?) gra chodzi tylko w 60 Hz ; w pliku jest tylko to: rem * TEMP * renderer.setFullScreen 1 renderer.fieldOfView 1 renderer.globalLodRadius 1 renderer.globalLodRadiusScaleFactor 5 console.showStats 0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CobraVerde Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 musisz go mieć - widocznie podejrzałeś nie ten plik ale o podobnej nazwie albo ten sam ale w innym miejscu. sprawdź dokładnie i bedzie OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomson Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 plik na 100% ten :) trudno się mówi cos zakombinuje aha mozesz mi napisac co dokładnie jest w tym pliku (wklej) moze se podmienie-dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Ten patent nie zawsze dziala............... u kumpla na przyklad nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CobraVerde Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 a u moich wszystkich kumpli tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 aaa ta gra jest dziwna na sprzęcie jak nizej sie tnie... trzeba coś kombinowac z dźwiękiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Nie wiem czy to było w którymś z tamtych topików, ale może zamiast używać jakiś soft do zmiany odświeżana moża to zrobić w samym DirectX (dxdiag), w ostatniej zakładce bodaże "Problemy" i klikamy na "Override" czy coś takiego (po polsku będze "Zastąp") i tam wpisujesz żądaną wartość. Może wtedy nie bedzei się wieszać :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zajęło mi to 30 sekund DOSŁOWNIE!!! naucz się korzystać z Google'a!!!! Find the file "VideoDefault.con" in the "Settings" folder. Change the following line: renderer.allowAllRefreshRates 0 To: renderer.allowAllRefreshRates 1 After performing this simple operation, you will be able to set refresh rates higher than 60Hz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zajęło mi to 30 sekund DOSŁOWNIE!!! naucz się korzystać z Google'a!!!! Find the file "VideoDefault.con" in the "Settings" folder. Change the following line: renderer.allowAllRefreshRates 0 To: renderer.allowAllRefreshRates 1 After performing this simple operation, you will be able to set refresh rates higher than 60Hz. Dzięki. O google nie pomyślałem :oops: ale to nie znaczy że musze tam za każdym razem szukać !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 możesz szukać gdziekolwiek, ale staraj się być choć trochę samodzielny. Tyle już o tym problemie pisali na necie, że aż głowa boli! Ja mam zasade, jak już naprawde nie mogę znaleźć info np na stronie supportu danej gry to się pytam. Najlepiej szukać na forum danej gry - tam takie sprawy wychodzą w kilka dni po wydaniu tejże. I jak, działa??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katalizator Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Czy jest juz jakis komputer na którym ta gra dziala płynie??Ja mam Celerona 1,7 512sdr,geforca2mx400 i zacina sie jak .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 heh... na tym konfigu poniżej sa momenty w których też się tnie jak cholera ale to chyba przez to że mam tylko 256ddr ... ale gierka ogólnie jest łodjazdowa !!! ... ale najlepszy klimacik ma moh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 demo smiga u mnie piknie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAD Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Witam pisze krótko ....u mnie chodzi plynnie 800X600 reszta opcji średnia ze wskazaniem na max... zero problemow. sprzet podaje nizej . narazicho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 eh... ja sobie za duzo nie pograłem... tnie sie jak cholera... a niby maszyna powinna wystarczyć:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAKIEL Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 U mnie chodzi plynnie w 1024 na 768 wszystko na Max-a ..zero problemów..ale fakt gra ma wymagania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandx Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Z FSAA Quincunx [4x tez ale quincunx ma ladniejsza nazwe i wole na nim grac ;PPP], chodzi u mnie b, db, ale jak sie ustawi antyizotropy na 8x to potrafi czasem chrupnac. Ale pamietajcie, ze mowimy o grze przez net, bo boty w Battlefieldzie cholernie obciazaja procka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 800x600 i normal detale..... i wszystko smiga jak leci... tylko ze jak narazie mam geforce 2 mx400 i 256 ramu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 u mnie 1024x766 AAX4S (czyli max) anizotropiczne filtrowanie 64tap i pieknie chodzi zadnych skokow....wcale nie jest taka wymagajaca - szkoda ze nie widac na jakim sprzecie bo podpis zmienilem poco sie chwalic.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 1. Sciagnij najnowszy Patch 1.2 2. Otworzyc plik Battlefield 1942Modsbf1942SettingsVideoDefault.con 3. zmien renderer.allowAllRefreshRates 0 na 1 4. W grze bedziesz mial opcje aby zmienic odswierzanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanurwa Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Czy to normalne czy jest jakiś patch bo u mnie dziwy i cały czas wywala po zainstalowaniu. Jeśli patch to moze dacie linka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Czy to normalne czy jest jakiś patch bo u mnie dziwy i cały czas wywala po zainstalowaniu. Jeśli patch to moze dacie linka. u mnie dzialalo bez zadnego problemu tazke nie trzeba patcha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emilopez Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 U mnie też bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 hmm, ja tez nie mialem problemow:P ale jak ty masz to moze na jakis portalach giercowych cos znajdziesz. np. megagames.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Nie trzeba patcha, nie wywalalo mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 a moze to wina karty graficznej...(teraz powinien pojsc joke w stylu ze masz za slaba itp, ale to juz sie chyba przejadlo ;) tzn., moze cos nie tak ze sterami...wywala jakis komunikat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 hm no nie wiem u mnie be patcha dzialalo chociaz ze dwa razy gra mi sie wywalila ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanurwa Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 No kurna wywala i tyle, pojawia sie plansza gry, 10 sek zastoju i wywala do windy i tyle. Zresztą taki sam myk z Cesarz-Narodziny Państwa Środka". Zainstalowałem nawet Win 98Se i to samo. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Czy to normalne czy jest jakiś patch bo u mnie dziwy i cały czas wywala po zainstalowaniu. Jeśli patch to moze dacie linka. Ja mam ten sam problem w XP. Czasami jak gram w ta gre to mnie wyzuca bez powodu. Na stronie EA jest nota na ten temat ale nie ma wlasciwie rozwiazania do tego problemu. Pisze tylko aby sprawdzic sterowniki do karty graficznej etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanurwa Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 bbc20000 dzięki za odpowiedź ale kurna nie postarali się, mamy zupełnie różne grafy, rozumiem jakby mieli problem ze stareami do jednej ale coś takiego :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...