sling Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Nabyłem właśnie kabel łączący telefon Nokia 7650 z kompem poprzez port com i mam problem. Po próbach nawiązania komunikacji kompa z telefonem wyświetla się taki napis "akcesoria nieobsługiwane" w 7650. W czym tkwi problem, bo już się prawie załamałem. Proszę pomóżcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 kabelek nie bedzie dzialal, wymien na irde / BT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 po prostu kabelek made in taiwan do wyrzucenia !! widocznie pomieszane piny ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 nie, do 7650 jest tylko kabelek do zdejmowania sima/wgrywania softu ... wgrac sie nie da za jego pomoca grafik, muzyki itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 dokładnie, N7650 i 6600 (te z symbianem) maja tylko 2 typy połączen. Jedno to grafiki, gry, programy itp to co wgrasz i uruchomisz w symbianie. (BT i IRDA) A drugie to edycja softu, simlocki itp i do tego uzyjesz kabelka. :D pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...