pitrak Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Naczytałem się o nowym programie a raczej o nowym dodatku o nazwie XP Tune 2004 .Mój problem polega na tym czy w ogóle zawracać sobie głowę tym programikiem i czy naprawdę daje on takie rezultaty jak się o nim opisuje . Dajcie znać , może ktoś już korzystał z jego pomocy i może obiektywnie wypowiedzieć się na ten temat. :oops: :wink: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Nie wiem czy to prawda, ale mozna na nim ładnie zarobić XP Tune 2004 za "jedyne" 9,99zł program niby zachęcająco się zapowiada, gdybym nie miał problemów finansowych to może poświęciłbym tą dyche i się przekonał. A tak to moge pomarzyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Badziew. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 naciagacz pieniedzy - wszystko co robi ten progs mozna zrobic samemu.. chyba ze ktos nie umie to se kupi ( a jak widac duzo nie umie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...