Gość Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Czesc. Witam uzytkownikow :) Mam problem : podlaczam kompa do TV przez kabel S-video -> przejsciowka na chinch i potem do euro. Mam stary TV bez wejscia video-in jest tylko jedno euro ale zajete przez kabel od dekodera Philips cyfry+. Jak podlaczam bezposrednio do tv przez to euro to w ogole nie otrzymuje obrazu ale gdy podlacze przez dekoder Cyfry to dostaje przyzwoity obraz problem jednak w tym ze gdy leci sobie jakis film wszystko jest ok (choc czasem tez zawisnie bez powodu) ale gdy zaczynam cos robic w Windzie praktycznie od razu sie zawiesza. Mam stery Omega 4.4 Ktos wie jaka moze byc przyczyna tych zwisow ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Przyczyny niestety nie znam ale pokombinuj z sterami. Może jakieś nowsze będą się lepiej spisywać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...