arti140 Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Witam NIe wiem czy w dobry dziale pisze tego posta, jesli nie to z gory sory. Mam problem robilem obraz plytki dvd z moim filmem i po wypaleniu tej plytki plik zgubil mi sie :cry: Prosze o pomoc plik zajmowal 4 gb, szukalem juz go ale nic z tego. Defragmentowalem dysk tez nie pomogol. Nadal jest tyle wolnego miejsca na HDD (2,5 GB) co po zrobienu tego obrazu. Prosze o pomoc Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Wyszukaj w windowsie pliki które mają 4GB czy tyle ile ma ten zgubiony plik. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 jak mozna zgubić 4GB plika :D wystarczy przy wyszukiwaniu zaznaczyc opcje pliki powyzej 1GB ( nie wim jak w windie ale w total commanderze jest i zajmie to 20sekund) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...