adriannn87 Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Dzisiaj zrobiłem na kompie nową partycję FAT32 (d) w Partition Magic i zainstalowałem tam nowego windowsa. Wcześniej przekonwertowałem C z NTFS na FAT32 - efekt to b.dużo poobcinanych nazw. Odpaliłem kompa na nowym Windowsie i próbowałem usunąć folder ze starym windowsem, ale paru folderów nie da się usunąć, bo windows przy kasowaniu pisze, że nie istnieją ... :/ Mogę przeboleć ten fakt, ale strasznie wkurza mnie konieczność wybierania nowego windowsa przy włączaniu kompa - pojawia się menu z dwoma windowsami XP do wyboru i muszę wybierać ten drugi. Nie wie ktoś jak sobie z tym poradzić, bo zaraz [ciach'a] dostanę :)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 wyedytuj plik boot.ini i wywal z niego wpis ktory odnosi sie do ie istniejacego windowsa - dla pewnosci zrrobnajpierw backupa tego pliku. a katalog ze starym systemem usun z dosa :P np Norton Commander + dyskietka startowa z windowsa 98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisherix Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 mój(twój komputer)>właściwości> zaawansowane> uruchamianie i odzyskiwanie> dalej sobie poradzisz :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriannn87 Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Dzięki, wywaliłem ten wpis ze starą partycją i działa. Co do kasowania z dosa to może być problem, bo nie mam takiego archaicznego wynalazku jak FDD w kompie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...