barteks2 Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Mam pytanko: jak włączam np. 3Dmark2003 lub Colina05, to na moim monitorze (Optiview 15S) znika się obraz i mrugają wszystkie diody. Jest to raczej wina monitora, bo sprawdzałem na dwóch kartach graficznych: GeForce2 Ti i Geforce FX 5200. Czy jest możliwość ustawienia na stałe częstotliwości odświeżania monitora? Bo niektóre gry ustawiają wyższą częstotliwość niż max. mojego monitora i wtedy jest czarny obraz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 W detonatorach masz ustawianie odświerzania dla danej rozdzielczości :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteks2 Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Dzięki!! Udało mi się ustawić niższą częstotliwość. Jednak po uruchomieniu gry FarCry obraz jest cały czerwony. O co chodzi??? A tak np. chodzi u mnie Xpand Rally: http://barteks2.republika.pl/xpand.jpg Sprawdzałem sterowniki 56.72, 61.76 i 61.77 - wszędzie to samo :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...