Skocz do zawartości
dru8d

Wojna z Irakiem - czy jesteście za udziałem Polski?

Czy jestes za udzialem polskich zolniezy w wojnie z Irakiem?  

1. 1. Czy jestes za udzialem polskich zolniezy w wojnie z Irakiem?

• Tak
      4
    • Nie (po co nam wojna?!?)
      20
    • Nie mam zdania...
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Wgięło mnie jak to usłyszałem, ale cóż... polski Prezydent wyraził (podlizał się) swoje oficjalne popracie dla wojny z Irakiem, co za pewne wiąże się też ze wsparciem militarnym... :(

Ja osobiście uważam to za STRASZNY błąd... jeśli już USA chce załatwiać swoje brudne interesy na bliskim wschodzie, to niech to robi, ale bez udziału Polski!!! :evil: :evil: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem cyz ktos gral w Europa Universalis 2, ale pozwole sobie zmienic cytat stamtad

"Byly to czasy kiedy mozna bylo wojne usprawiedliwic posiadaniem przez przeciwnika bomby atomowej. Czasy kiedy do wojny wystarczylo oskarzenie o wspieranie "terrorystow". "

W ogole to dziwi mnie tak ogromna ilosc idiotow, ktorzy wierza w chodz jedno slowo padajace z oczu! Buscha. Jak go widze to mi sie rzygac chce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kufa!

ta zafajdana amełyka chce wojny a to WTC to byl tylko dobry motyw dla Krzaka [bush], qfa a te pier.do.lo.ne media tylko wami manipuluja.. oczywiscie bardzo wyraziscie byla pokazana tragedia tych ludzi, ale tego jak to 2 samoloty [F16?] zestrzelily pasarzerski samolot opanowany przez terrorystow to juz nie pokazali.. [czywiscie dobrze ze zestrzelili ale jakos zapomnieli o tym wspomniec..]

codziennie z bezsensownych wojnach o ktorych sie nie mowi gina setki niewinnych ludzi, ale jakos nikt o tym nie mowi.. codziennie setki osob umieraja z glodu ale jakos bardzo malo sie o tym mowi..

kufa, amerykanie to potrafia zrobic wielka zalobe na caly swiat i dbac o swoje interesy majac wszystkich w doopie... chca wiedziec jaki kraj co ma w arsenale ale wszystko co u nich to top secret...

bush ma to cale ONZ glebooko i tak czy inaczej bedzie robil swoje...

coz.. taki wielki brat - chce miec wszystko w garsci...

a nasz prezydent to #()%$^# lizus

mowiac w prost: łamełykanie chca na wszystkim polozyc lapy nie liczac sie z innymi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amerykańce pchają swoje militarne łapy wszędzie gdzie się tylko da , a nasze podlizuchy pchają sie za nimi. PO CH**A????????

Wlasnie po to , grzesio , zeby znowu sie podlizac.

Przeciez oni osobiscie tam sie nie wybiora, tylko posla naszych chlopakow z WP :?

Sqr 8O syny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wgięło mnie jak to usłyszałem, ale cóż... polski Prezydent wyraził (podlizał się) swoje oficjalne popracie dla wojny z Irakiem, co za pewne wiąże się też ze wsparciem militarnym...  :( 

Ja osobiście uważam to za STRASZNY błąd... jeśli już USA chce załatwiać swoje brudne interesy na bliskim wschodzie, to niech to robi, ale bez udziału Polski!!!  :evil:  :evil:  :evil:

Ja w sumie nie wiem po co są takie dyskusje/ankiety itd. Ostatecznie efekt jest taki, że rząd tak czy siak zrobi jak chce... taka prawda niestety :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wgięło mnie jak to usłyszałem, ale cóż... polski Prezydent wyraził (podlizał się) swoje oficjalne popracie dla wojny z Irakiem, co za pewne wiąże się też ze wsparciem militarnym...  :( 

Ja osobiście uważam to za STRASZNY błąd... jeśli już USA chce załatwiać swoje brudne interesy na bliskim wschodzie, to niech to robi, ale bez udziału Polski!!!  :evil:  :evil:  :evil:

Ja w sumie nie wiem po co są takie dyskusje/ankiety itd. Ostatecznie efekt jest taki, że rząd tak czy siak zrobi jak chce... taka prawda niestety :(
Chyba nikt z nas nie liczy ze rzad wlaczy sobie forum tweak.pl|Osla Laczka|[Ankieta]Wojna z Irakiem - czy jesteście za udziałem Polski? i zobacza ze tu na forum ludzie mowia zeby sie nie pchac w wojne, no to oni mysla:"aaaaaaaaaaa...to takie buty, zrezygnujmy z wysylania zolnierzy do iraku".

Pozatym nie rzad tylko prezydent, bo prezydent jest przywodca wojska polskiego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba nikt z nas nie liczy ze rzad wlaczy sobie forum tweak.pl|Osla Laczka|[Ankieta]Wojna z Irakiem - czy jesteście za udziałem Polski? i zobacza ze tu na forum ludzie mowia zeby sie nie pchac w wojne, no to oni mysla:"aaaaaaaaaaa...to takie buty, zrezygnujmy z wysylania zolnierzy do iraku".

Pozatym nie rzad tylko prezydent, bo prezydent jest przywodca wojska polskiego.

Pewnie nie ale rzad liczy sie ze zdaniem ludzi a napewno podczas koncowki kadencji.

Poza tym dosyc juz lizania [gluteus maximus] amerykanom i nie kupowac tych przestarzalych F16 !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No conajmniej, rząd powinien się liczyć ze zdaniem wszystkich Polaków!

A tak na serio... przecież takie dyskusje toczą się wszędzie, tajemnicą też nie jest że reszta sojuszników USA niezbyt chętnie do tego podchodzi - ale mimo protestów i tak sie nic nie zmieni, jak Polska chce sie podlizac USA to to zrobi - koniec i kropka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi