Skocz do zawartości
RUMUNaThLoNiX

nowy servis >:D

Rekomendowane odpowiedzi

"1. Nowości POD ŻADNYM pozorem nie mogą być przepisywane z polskich serwisów (jeżeli takie coś się wykryje, to użytkownik zostanie ukrany). "

LOL

przeciez wszystkie serwisy od siebie zwalaja. a tu KARA - BIG LOL.

przeciez sami zwalacie z forum (niejeden juz widzialem przyklad jak ktos sie postaral i wynalazl linka a potem jest to zamieszczane w postaci newsa i podpis redaktora).

LLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL.

p.s. zmiencie zasady

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"1. Nowości POD ŻADNYM pozorem nie mogą być przepisywane z polskich serwisów (jeżeli takie coś się wykryje, to użytkownik zostanie ukrany). "

Chyba nie ten topic?

LOLprzeciez wszystkie serwisy od siebie zwalaja. a tu KARA - BIG LOL.

przeciez sami zwalacie z forum (niejeden juz widzialem przyklad jak ktos sie postaral i wynalazl linka a potem jest to zamieszczane w postaci newsa i podpis redaktora).

??? Aha, czyli jak coś zostało zamieszczone na forum, to nie może być w newsach? Świetny pomysł!

LLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL.

p.s. zmiencie zasady

Wiem, że ty byś zrobił wszystko lepiej ale te są dobre. Nigdy nie pisze na podstawie polskich serwisów... ale komu ja tłumacze - widzę że kolega wie lepiej skąd ja piszę newsy, prawda?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tylko zamieszczam swoje uwagi o ktore prosiles (chyba).

sorry ze tak szczerze ale inaczej nie umiem. :oops:

p.s. niemowie ze piszesz wszystkie newsy z forum ale zauwazylem conajmniej dwa przepisane z forum. wiec po co ta kara, zreszta nie mam ochoty na klutnie i dostanie bana, sorry masz racje, inni sie wypowiedza. ja juz nic nie mowie. :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tylko zamieszczam swoje uwagi o ktore prosiles (chyba).

sorry ze tak szczerze ale inaczej nie umiem.  :oops:

Szczerze może być, nie mam nic przeciwko temu, ale byle nie chamsko... Ale mniejsza o to.

Co do newsów, to NIGDY nie piszę nowości na podstawie polskich serwisów (nie robi tego także żaden inny redaktor Tweak'a). Zawsze piszę na podstawie zagranicznych, dlatego też w tym regulaminie zawrałem taką informację.

Sądze, że inne polskie serwisy robią podobnie - powód jest prosty, ktoś może coś błędnie przetłumaczyć i już klops, błąd się będzie powtarzał na kolejnych serwisach. Mam kilka ulubionych witryn które sobie czytuję, wybieram najciekawsze informacje i zamieszczam je na Tweak'u w wersji polskiej. Tak to wygląda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

te LOL to bylo odnosnie kary. moim zdaniem udowodnienie komus ze zerznal newsa z polskiego serwisu jest trudne, bo przewaznie polskie serwisy znajduja newsy na zagranicznych stronach. Co za problem pozniej sie powolac na zagraniczny news?

p.s. juz widzailem na forum nie jedna chamska wypowiedz ktora zawierala wiele niecenzuralnych slow, moja chyba taka nie jest?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

te LOL to bylo odnosnie kary. moim zdaniem udowodnienie komus ze zerznal newsa z polskiego serwisu jest trudne, bo przewaznie polskie serwisy znajduja newsy na zagranicznych stronach. Co za problem pozniej sie powolac na zagraniczny news?

Widać to dość często :-) Uwierz mi... A z resztą co za różnica czy spisze się z polskiego czy z angielskiego? Dla mnie prawa taka sama robota, a jak tłumacze z angielskiego to mam pewną informacje i nie martwie się, że wyjdzie podobnie do serwisu XYZ... :)

p.s. juz widzailem na forum nie jedna chamska wypowiedz ktora zawierala wiele niecenzuralnych slow, moja chyba taka nie jest?

No dobra - po prosby była niemiła dla mnie... tak to odebrałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesus ale wojna o jakis topic >:D

bosze ciekawe kto wygra >:D

hmm

PS.torche nie na TEMAT nie lepiej zgrac sie w jakims miescie i se zrobic WAR ALEJE ??? hmm bejsobole dozwolone >:D zadnych giwer same bejsbole >:D (byla taka pewna misja w gta 3>:D )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najlepszy jet ten kawalek z prady jak wyciszyc HDD

...Drgania można wyeliminować w inny sposób: mocując do dysku coś bardzo ciężkiego, co ma bardzo dużą bezwładność i kładąc tak obciążony dysk na podkładce z pianki. Ciężarek można wykonać z ołowiu (polecam wagę koło 10-20kg, ciężarek będzie naprawdę bardzo mały), do którego należy przylutować 2 blaszki do mocowania dysku i przykręcić go dokładnie na jak największa liczbę śrub...

IMHO lepiej zrobic cala obudowe z olowiu, bedzie pancerna i komp przezyje nawet wybuch jadrowy 8O :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najlepszy jet ten kawalek z prady jak wyciszyc HDD

...Drgania można wyeliminować w inny sposób: mocując do dysku coś bardzo ciężkiego, co ma bardzo dużą bezwładność i kładąc tak obciążony dysk na podkładce z pianki. Ciężarek można wykonać z ołowiu (polecam wagę koło 10-20kg, ciężarek będzie naprawdę bardzo mały), do którego należy przylutować 2 blaszki do mocowania dysku i przykręcić go dokładnie na jak największa liczbę śrub...

IMHO lepiej zrobic cala obudowe z olowiu, bedzie pancerna i komp przezyje nawet wybuch jadrowy 8O :lol: :lol: :lol:

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi