RUMUNaThLoNiX Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 hmmm lecem se po necie i wpadlem na nowi servis >:D jusz dajem linka >:D http://www.alt-hardware.prv.pl/ dosyc ladan szata graficzna >:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 hmmm lecem se po necie i wpadlem na nowi servis >:D jusz dajem linka >:D http://www.alt-hardware.prv.pl/ dosyc ladan szata graficzna >:D Przeczytaj o co tutaj chodzi, a dopiero pozniej zamieszczaj posty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 "1. Nowości POD ŻADNYM pozorem nie mogą być przepisywane z polskich serwisów (jeżeli takie coś się wykryje, to użytkownik zostanie ukrany). " LOL przeciez wszystkie serwisy od siebie zwalaja. a tu KARA - BIG LOL. przeciez sami zwalacie z forum (niejeden juz widzialem przyklad jak ktos sie postaral i wynalazl linka a potem jest to zamieszczane w postaci newsa i podpis redaktora). LLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL. p.s. zmiencie zasady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 "1. Nowości POD ŻADNYM pozorem nie mogą być przepisywane z polskich serwisów (jeżeli takie coś się wykryje, to użytkownik zostanie ukrany). "Chyba nie ten topic? LOLprzeciez wszystkie serwisy od siebie zwalaja. a tu KARA - BIG LOL. przeciez sami zwalacie z forum (niejeden juz widzialem przyklad jak ktos sie postaral i wynalazl linka a potem jest to zamieszczane w postaci newsa i podpis redaktora). ??? Aha, czyli jak coś zostało zamieszczone na forum, to nie może być w newsach? Świetny pomysł! LLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL. p.s. zmiencie zasady Wiem, że ty byś zrobił wszystko lepiej ale te są dobre. Nigdy nie pisze na podstawie polskich serwisów... ale komu ja tłumacze - widzę że kolega wie lepiej skąd ja piszę newsy, prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 ja tylko zamieszczam swoje uwagi o ktore prosiles (chyba). sorry ze tak szczerze ale inaczej nie umiem. :oops: p.s. niemowie ze piszesz wszystkie newsy z forum ale zauwazylem conajmniej dwa przepisane z forum. wiec po co ta kara, zreszta nie mam ochoty na klutnie i dostanie bana, sorry masz racje, inni sie wypowiedza. ja juz nic nie mowie. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 ja tylko zamieszczam swoje uwagi o ktore prosiles (chyba). sorry ze tak szczerze ale inaczej nie umiem. :oops: Szczerze może być, nie mam nic przeciwko temu, ale byle nie chamsko... Ale mniejsza o to. Co do newsów, to NIGDY nie piszę nowości na podstawie polskich serwisów (nie robi tego także żaden inny redaktor Tweak'a). Zawsze piszę na podstawie zagranicznych, dlatego też w tym regulaminie zawrałem taką informację. Sądze, że inne polskie serwisy robią podobnie - powód jest prosty, ktoś może coś błędnie przetłumaczyć i już klops, błąd się będzie powtarzał na kolejnych serwisach. Mam kilka ulubionych witryn które sobie czytuję, wybieram najciekawsze informacje i zamieszczam je na Tweak'u w wersji polskiej. Tak to wygląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 te LOL to bylo odnosnie kary. moim zdaniem udowodnienie komus ze zerznal newsa z polskiego serwisu jest trudne, bo przewaznie polskie serwisy znajduja newsy na zagranicznych stronach. Co za problem pozniej sie powolac na zagraniczny news? p.s. juz widzailem na forum nie jedna chamska wypowiedz ktora zawierala wiele niecenzuralnych slow, moja chyba taka nie jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 te LOL to bylo odnosnie kary. moim zdaniem udowodnienie komus ze zerznal newsa z polskiego serwisu jest trudne, bo przewaznie polskie serwisy znajduja newsy na zagranicznych stronach. Co za problem pozniej sie powolac na zagraniczny news?Widać to dość często :-) Uwierz mi... A z resztą co za różnica czy spisze się z polskiego czy z angielskiego? Dla mnie prawa taka sama robota, a jak tłumacze z angielskiego to mam pewną informacje i nie martwie się, że wyjdzie podobnie do serwisu XYZ... :) p.s. juz widzailem na forum nie jedna chamska wypowiedz ktora zawierala wiele niecenzuralnych slow, moja chyba taka nie jest?No dobra - po prosby była niemiła dla mnie... tak to odebrałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 my sie tu klucimy a michalczewski dostaje baty (mysle ze to jednak wygra) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 my sie tu klucimy a michalczewski dostaje baty (mysle ze to jednak wygra):D hehehe.... Michalczewski? Kurcze, ktory to? :P Ten Tajger? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 taaaa narazie poobijany tajger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 taaaa narazie poobijany tajgerJa tam sobie oglądam ALIEN'a na Polsacie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 juz nie ciagne watku bo sie nadaje na osla laczke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 juz nie ciagne watku bo sie nadaje na osla laczkeNo i nokaut :) Zaraz go przerzuce na oślą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 to juz ktores z kolei watpliwe zwyciestwo, sedziowie znowu nie pozwalaja skonczyc tigerowi dziela, co sie zle odbija na jego wizerunku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 co to ma być nabijanie sobie postów czy jak ??!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 co to ma być nabijanie sobie postów czy jak ??!!O co ci chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 co to ma być nabijanie sobie postów czy jak ??!!Nie, to była dyskusja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 ja takze ogladalem ALIEN`a , wspanialy horror ....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 ja takze ogladalem ALIEN`a , wspanialy horror .......i ja tez :!: chyba to juz byl z 20x 8O wialka jak walka widomo kto ma wygrac :o , a film... mialem nadzieje ze tym razem skonczy sie inaczej niz ostatnio :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 jesus ale wojna o jakis topic >:D bosze ciekawe kto wygra >:D hmm PS.torche nie na TEMAT nie lepiej zgrac sie w jakims miescie i se zrobic WAR ALEJE ??? hmm bejsobole dozwolone >:D zadnych giwer same bejsbole >:D (byla taka pewna misja w gta 3>:D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 taam, macie sie o co kłucić... lepiej zobaczcie kto jest redaktorem naczelnym nowego serwisu... 8) czy to nie jest przypadkiem dobrzez nam znany maniak coolingu wszelkiej maści... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 najlepszy jet ten kawalek z prady jak wyciszyc HDD ...Drgania można wyeliminować w inny sposób: mocując do dysku coś bardzo ciężkiego, co ma bardzo dużą bezwładność i kładąc tak obciążony dysk na podkładce z pianki. Ciężarek można wykonać z ołowiu (polecam wagę koło 10-20kg, ciężarek będzie naprawdę bardzo mały), do którego należy przylutować 2 blaszki do mocowania dysku i przykręcić go dokładnie na jak największa liczbę śrub...IMHO lepiej zrobic cala obudowe z olowiu, bedzie pancerna i komp przezyje nawet wybuch jadrowy 8O :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 najlepszy jet ten kawalek z prady jak wyciszyc HDD ...Drgania można wyeliminować w inny sposób: mocując do dysku coś bardzo ciężkiego, co ma bardzo dużą bezwładność i kładąc tak obciążony dysk na podkładce z pianki. Ciężarek można wykonać z ołowiu (polecam wagę koło 10-20kg, ciężarek będzie naprawdę bardzo mały), do którego należy przylutować 2 blaszki do mocowania dysku i przykręcić go dokładnie na jak największa liczbę śrub...IMHO lepiej zrobic cala obudowe z olowiu, bedzie pancerna i komp przezyje nawet wybuch jadrowy 8O :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...