silver_pl Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 tak jak w temacie chce kupi 6800GT ale nie wiem na którą się zdecydowac?? chodzi mi o dobrą wydajność i jak najlepsze oc zastanawiam sie nad którąś z tych ale jak macie lepsze to dajcie linka:) http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=2569 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś się do tego allegrowicza: http://www.allegro.pl/show_user.php?search=ibizzz Ma wszystkie 6800, 6800GT, :twisted: 6800U więc na pewno ci coś doradzi. Karty sprzedaje :) nowe i na :) gwarancji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacian Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 No ja mam Ladteka i rdzeń mi śmiga na 400/1100 więcej nie prubowałem ale ta karta robi wrazenie polecam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30197196 ZA 250zł ???? O_O CZY TO SIĘ U MNIE COŚ POPSUŁO ??? O_O AAA :o :o :o :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Leadtek Winfast - od razu śmiga na ultra 400/1100 - ma chłodzenie z ultry i zajmuje 2 sloty ale co ciekawe wcale nie jest glośny jak np. gainward gt... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30197196 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30213205 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30297159 Kurna koleś naprawdę sprzedaje je po 250zł ?? Jak to prawda to muszę się załapać na jednego. Odpowiedzcie PROSZĘĘĘ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cronosik Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 LOL :D koles sie umawia na sprzedaz poza aukcja i sprzedaje za taka niska cene zeby nie placic duzej prowizji allegro... LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Yyyy chyba można zaufać ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 tak jak w temacie chce kupi 6800GT ale nie wiem na którą się zdecydowac?? chodzi mi o dobrą wydajność i jak najlepsze oc osobiscie mialem w lapkach dwa pov 6800gt - jeden chodzil na 415 drugi na 425, tak wiec moge zaryzykowac stwerdzenie, bierz pow. ale to i tak loteria jak ze wszystkim, mozesz trafic na egz z ktorym nie wyjdziesz ponad 400mhz.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_pl Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 a co myslicie o gainwardach?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacian Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Bardzo dobry solidna jakość jak cię stać to kupuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 nie ma sensu doplacac do gainwarda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 nie ma sensu doplacac do gainwarda Zgadzam się. Przereklamowny, niby jakieś Golded Sample bla bla bla a kręci się tak samo jak Leadtek czy inne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 nie ma sensu doplacac do gainwarda Zgadzam się. Przereklamowny, niby jakieś Golded Sample bla bla bla a kręci się tak samo jak Leadtek czy inne :P Bla bla bla, tylko nie kazdy 6800GT da sie przetaktowac na Ultra,a Gainward ma to w trybie enhanced, a przecierz mozna jeszcze podkrecic ponad ten tryb ;) Oczywiscie tu mowa o Golden Sample od Gainwarda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Yyyy chyba można zaufać ? :) Znam go i mogę powiedzieć że :D można. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Wszystko cacy tylko kasy nie mam :( :( :( tak to bym kupił... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cronosik Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 A czy ktos juz cos wie o 6800 od Gigabyta?? jak sie ta karta sprawuje... Bo tez sie zastanawiam nad zmiana grafy i do konca nie wiem na co... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 LOL :D koles sie umawia na sprzedaz poza aukcja i sprzedaje za taka niska cene zeby nie placic duzej prowizji allegro... LOLto sie zwyklo zwac aukcja dedykowana :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...