Skocz do zawartości
fuxmen

chcesz liczyc seti na boincu a nie masz z kim??

Rekomendowane odpowiedzi

witam

zaprawszam serdecznie do naszej ekipy The Space Conquerors która aktualnie jest pierwsza w teamie tweak.pl lecz bez wsparcia mozemy stracić tą pozycję. Zapraszam wszystkich, niezależnie jakiego kompa posiada do liczenia z nami. Aby dołączyć do nas wystarczy wejść na naszą strone www.space-conq.prv.pl i przeczytąć zawartość działu Przyłącz się.

Pozdro

fuxmen

Prosze innych forumowiczów o nie podpinanie sie pod ten topic i reklaowanie swoich teamów ja to zawsze bylo:!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aby przyłączyć się do naszej ekipy trzeba wykonac kilka prostych kroków:

1. Ściągnąć klienta. 

2. Zainstalować i uruchomić.

3.Wpisać w okienku które się pojawi:

Project URL:

http://setiweb.ssl.berkeley.edu/

Account key: Zglaszać sie na maila 

4. Dodać program do autostartu abyś nie musial nawet o nim myśleć.

5.Przeslać na maila informacje, że liczysz z nami, podając swój nick oraz mniej więcej jaki komputer posiadasz. 

Licze w BOINCu juz tydzien, czy mam zmienic swoj klucz, czy tylko wyslac maila?? :wink: Troche niezrozumiale macie to napisane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

the space conquerorors liczy w teamie tweak.pl i jesteśmy 1, oczywiscie o to chodzi abys do nas dołaczyl i pomógł nam utrzymać tą pozycję, jesli chcesz to napisz mi na maila to ci podam id i juz jestes z nami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DZIĘKI ZA WSPARCIE  do niedawna nie wiedzialem ze jesteśmy w  Polsce pierwsi :D a teraz spadliśmy, ale jest o co walczyć więc zgłaaszać sie ku chwale The Space Conquerors. :D

na waszym miejscu raczej bym nie myślał o 1 miejscu tylko sie martwił jak nie spaść na 3

Kris o poranq liczy dużo więcej od was i pewnie za kilka dni was wyprzedzi 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli ktos z Tweaka chce przejsc na Boinc to serdecznie zaprazszam do naszej druzyny. Pomozcie nam w walce o 1. miejsce w Polsce

A tak BTW zrobilem update klienta na 4.09 i oczywiscie wlaczyl sie miernik wydajnosci. Podczas jego dzialania wylaczone byly wszystki niepotrzebne programy a tu mi wyjezdza z czasem licznia jednostki ponad 3,5h... WTF :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...