fuxmen Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 witam zaprawszam serdecznie do naszej ekipy The Space Conquerors która aktualnie jest pierwsza w teamie tweak.pl lecz bez wsparcia mozemy stracić tą pozycję. Zapraszam wszystkich, niezależnie jakiego kompa posiada do liczenia z nami. Aby dołączyć do nas wystarczy wejść na naszą strone www.space-conq.prv.pl i przeczytąć zawartość działu Przyłącz się. Pozdro fuxmen Prosze innych forumowiczów o nie podpinanie sie pod ten topic i reklaowanie swoich teamów ja to zawsze bylo:!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin20_21 Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Aby przyłączyć się do naszej ekipy trzeba wykonac kilka prostych kroków: 1. Ściągnąć klienta. 2. Zainstalować i uruchomić. 3.Wpisać w okienku które się pojawi: Project URL: http://setiweb.ssl.berkeley.edu/ Account key: Zglaszać sie na maila 4. Dodać program do autostartu abyś nie musial nawet o nim myśleć. 5.Przeslać na maila informacje, że liczysz z nami, podając swój nick oraz mniej więcej jaki komputer posiadasz. Licze w BOINCu juz tydzien, czy mam zmienic swoj klucz, czy tylko wyslac maila?? :wink: Troche niezrozumiale macie to napisane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 juz odpisalem Ci, po prostu masz po account key zglosic sie na maila bo jesli ktos by go znal to by nam ustawienia mógł pozmieniać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 zamotany jestem to znaczy ze space conqe.. to podteam ? czy jak ??? mam sie z teak.pl wypisac bo glupi jestem ? czy tylko podac wam ze jestem z wami "na gebe" ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 the space conquerorors liczy w teamie tweak.pl i jesteśmy 1, oczywiscie o to chodzi abys do nas dołaczyl i pomógł nam utrzymać tą pozycję, jesli chcesz to napisz mi na maila to ci podam id i juz jestes z nami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 DZIĘKI ZA WSPARCIE do niedawna nie wiedzialem ze jesteśmy w Polsce pierwsi :D a teraz spadliśmy, ale jest o co walczyć więc zgłaaszać sie ku chwale The Space Conquerors. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy1972 Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 DZIĘKI ZA WSPARCIE do niedawna nie wiedzialem ze jesteśmy w Polsce pierwsi :D a teraz spadliśmy, ale jest o co walczyć więc zgłaaszać sie ku chwale The Space Conquerors. :D na waszym miejscu raczej bym nie myślał o 1 miejscu tylko sie martwił jak nie spaść na 3 Kris o poranq liczy dużo więcej od was i pewnie za kilka dni was wyprzedzi 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 no tutaj masz racje ale, nawet w pierwszej 10 w polsce to dla mnie ardzo duzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin20_21 Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Sorry ale o ktorych statsach mowicie?? Moze jakis link?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 http://www.setisynergy.com/stats/country.p...?country=Poland Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 statystyki nszego teamu są na stronie marcin, jesli chcesz cos sobei zgulac to zapraszam www.space-conq.prv.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin20_21 Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 statystyki nszego teamu są na stronie marcin, jesli chcesz cos sobei zgulac to zapraszam www.space-conq.prv.plmyslalem, ze tam bylismy caly czas na pierwszym miejscu, zagladam tam czesto :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Jezeli ktos z Tweaka chce przejsc na Boinc to serdecznie zaprazszam do naszej druzyny. Pomozcie nam w walce o 1. miejsce w Polsce A tak BTW zrobilem update klienta na 4.09 i oczywiscie wlaczyl sie miernik wydajnosci. Podczas jego dzialania wylaczone byly wszystki niepotrzebne programy a tu mi wyjezdza z czasem licznia jednostki ponad 3,5h... WTF :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...