Tom.O Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Jak sprawdzić kto w sieci lokalnej ściąga dane z mojego komputera w systemie WinXP proffesional?? W Win98 była taka opcja - nawet mogłem odłączyć taką osobę, a win XP nie mogę tego znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Zamontuj progsa NetWatcherPro pozwoli konrolować kto wchodzi oraz ustawić kogo chcesz kickować :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Z pod XP naciśnij CTRL ALT DELETE i tam jest monior sieci o ile pamietam :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Z pod XP naciśnij CTRL ALT DELETE i tam jest monior sieci o ile pamietam :?: Ale w nim widze tylko ile danych przepływa, a nie kto siedzi mi na dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Highlander Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Panel sterowania / Narzedzia administracyjne / Zarzadzanie komputerem po prawej: "Foldery udostepnione" jak sie rozwinie sa: - udzialy - sesje (tu masz kto sie podlaczyl, mozna rozlaczac itd.) - otwarte pliki (kto co sciaga) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Jak sprawdzić kto w sieci lokalnej ściąga dane z mojego komputera w systemie WinXP proffesional?? W Win98 była taka opcja - nawet mogłem odłączyć taką osobę, a win XP nie mogę tego znaleźć.wlasnie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Zamontuj progsa NetWatcherProA gdzie to znaleźć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O prawym - mój komputer>>zarządzaj>>foldery udostępnione>>sesje ludzie, kurna, troche rozumu i ciekawości i wszystko można zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Najprościej to będzie tak: z menu uruchom wpisujesz: fsmgmt.msc i to tyle!!!!! Ja mam zrobiony skrót na pulpit od tego pliku (lokalizacja C:windowssystem32fsmgmt.msc ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Olo69 napisał: Zamontuj progsa NetWatcherPro pozwoli konrolować kto wchodzi oraz ustawić kogo chcesz kickować A gdzie to znaleźć? Prosze bardzo: http://www.edysk.pl login:olo69 pass:foryou :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...